Ontdekken

Verschillende soorten Dildo’s? 5x Populaire Dildo’s

De dildo is misschien wel de oudste sextoy die er bestaat. Een dildo is heel recht toe recht aan. Het is een lang voorwerp in de vorm van een penis. Klinkt niet heel spannend, maar dat kan een dildo zeker wel zijn! Er zijn namelijk verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Hieronder vind je de vijf meest populaire soorten dildo’s. Welke wil jij in je nachtkastje hebben liggen?

1. Realistische dildo

De realistische dildo’s vind je in alle soorten en maten. Deze zijn voorzien van een kop in de vorm van een eikel. Over de schacht lopen aders en afhankelijk van het model is de realistische dildo afgewerkt met een scrotum. De Willie realistische dildo heeft bijvoorbeeld een gebogen vorm waarmee je perfect de G-spot kan stimuleren. De dildo is voorzien van een eikel, aders en een scrotum. Hierdoor ziet deze dildo er erg realistisch uit.

2. Dildo met zuignap

Binnen iedere dildo categorie zijn er dildo’s verkrijgbaar met een zuignap. Dildo’s met een zuignap vergroten de gebruiksmogelijkheden omdat de zuignap op iedere vlakke ondergrond te plaatsen is. Omdat de dildo vast blijft zitten op dit oppervlak, kan je hem zonder handen gebruiken. Daarbij is het ook nog mogelijk om een dildo met zuignap in combinatie met een harnas te gebruiken.

3. Siliconen dildo

Dildo’s van siliconen zijn de meest populaire dildo’s uit ons assortiment. Het materiaal is namelijk heerlijk zacht, waardoor de siliconen dildo het gevoel van een echte penis het best benadert. Daarbij komt het voordeel dat siliconen dildo’s eenvoudig te reinigen zijn. De Glijder is een van ons meest verkochte dildo’s. Door zijn enorme flexibiliteit beleef je nog meer plezier! Zijn smalle, geaderde schacht is gemakkelijk in te brengen.

4. Glazen dildo

De glas dildo’s zijn altijd huidvriendelijk en zijn zowel warm als koud te gebruiken. Dit zal ultiem genot geven. De Pipedream Icicles glazen dildo NO. 7 heeft een superluxe uitstraling. Elke handgemaakte glas Icicle stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. De Icicles nr. 7 dildo heeft een stevige schacht met uitstekende, paarse knobbels die je naar een optimaal hoogtepunt brengt. Daarbij is een glas dildo ideaal om te verwarmen of te verkoelen met behulp van warm of koud water.

5. Opblaasbare dildo

Opblaasbare dildo’s zijn een absolute aanrader voor als je van variatie houdt. Je kunt namelijk zelf de diameter van de dildo bepalen. Door de dildo eenvoudig op te blazen, zal de diameter namelijk toenemen. De opblaasbare vibrerende dildo van Seven Creations is een stevige, siliconen dildo die je zelf naar maat kunt maken!

Dildo’s Gebruiken

Voor dildo’s, en eigenlijk voor alle seksspeeltjes, geldt dat opwarming erg belangrijk is. Breng niet zomaar iets in, maar warm het gebied eerst op. Dit kan bijvoorbeeld door een zachte massage of vingeren. Het belangrijkste is dat je opgewonden bent en je er zin in hebt! Daarnaast raden wij aan om seksspeeltjes altijd te gebruiken in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Zo wordt voorkomen dat het artikel scheurt of verkleurd.

Dildo Winnen?

Zin om zelf een dildo uit te proberen? Je kunt de komende 2 weken kans maken op een van de bovengenoemde dildo’s! De winactie kun je vinden op onze socials. Reageer op de post op Facebook of Instagram en je maakt automatisch kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *