Augustus: Anale Seks Maand

Augustus staat de hele maand in het teken van anale seks. Ook wij, van Willie.nl, besteden ruimschoots aandacht aan deze bijzondere maand. Mocht je twijfelen om het een keer te proberen of heb je al meer ervaring met anale seks; Op verschillende manieren proberen we je te helpen. Zo hebben we speciale pagina's die je kunnen helpen bij het beginnen van anale seks. Maar ook pagina's die je kunnen inspireren om nieuwe dingen te proberen. Uiteraard zijn er ook speciale acties rondom anale sextoys. Kijk hieronder wat de anale seksmaand allemaal te bieden heeft.

Geen Taboe

Zo maak je Anale seks bespreekbaar

Wil je eens anale seks proberen? Maak het eerst bespreekbaar met je partner. Hoe? Je leest er hier alles over.

Lees meer...

DE EERSTE KEER

Tips voor jouw eerste keer

Het voor de eerste keer hebben van anale seks is een spannende gebeurtenis. Met deze tips wordt ook de eerste keer een geweldige ervaring.

Lees meer...

Seks Standjes

De beste standjes voor anale seks

Anale seks moet prettig en lekker zijn. Of het nou voor het eerst is of als je het al vaker hebt gedaan, deze standjes zijn een absolute aanrader.

Lees meer...

Bekijk verschillende Buttplugs:

De P-Spot

Anale stimulatie voor mannen

De P-Spot is de nieuwe G-Spot! Lees hier hoe je deze geheime plek kunt vinden en stimuleren en beleef een orgasme zoals je nog nooit beleeft hebt.

Lees meer...

Anaal Toys

5 handige anaal toys aanraders

Zoveel anaaltoys, je ziet door de bomen het bos niet meer! Daarom hebben we onze vijf favoriete anale sextoys op een rijtje gezet.

Lees meer...

STIMULEREN

3 manieren om anaal te stimuleren

Je partner anaal stimuleren kan op meerdere manieren. Lees hier onze favoriete manieren en inspireer jezelf én je partner.

Lees meer...

Pride Standjes

Je bent vast bekend met de Kama Sutra, en dan weet je ook wel dat die niet heel erg gay is. Gelukkig kom je met wat verbeelding al een heel eind, en zo hebben wij speciaal voor Pride een aantal standjes bedacht onder het motto: voor ieder wat wils!

De Cowboy

De cowboy is een standje voor de mannen onder elkaar. De ene man gaat in kleermakerszit op de grond zetten. Vervolgens gaat de andere man op zijn partner zitten. Hierbij klemt hij zijn benen om de andere partner heen. Hierbij kan de penis anaal ingebracht worden. Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om erotisch op en neer te bewegen waarbij de penis van beide mannen elkaar aanraken.

De Driehoek

De driehoek is een standje waarbij je drie verschillende personen nodig hebt. Om het standje zo uit te voeren als op de afbeelding, gaat de man op bed of op de grond liggen. Vervolgens gaat de ene vrouw op de penis zitten en de andere vrouw boven het gezicht van de man. Op deze manier kan de man haar heerlijk oraal bevredigen. Om de driehoek sluitend te maken, stimuleert de ene vrouw de tepels van de andere vrouw.

De Omhelzing

De omhelzing is een standje waarbij vrouwen elkaar op een innige manier kunnen stimuleren. Beide vrouwen gaan op hun knieën als het ware lepeltje lepeltje zitten. Hierbij kunnen beide vrouwen elkaar stimuleren met de handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stimuleren van billen of clitoris. Maar ook de borsten en andere erogene zones mogen niet worden overgeslagen. Grootste voordeel van dit standje? Je kunt er heerlijk bij zoenen.

Op Schoot

Op schoot is een standje voor de hetero partners. De man gaat op de rand van het bed of van de bank zitten. De vrouw plaatst zichzelf vervolgens over de man heen. Hierbij plaatst zij haar knieën eveneens op de rand van het bed en plaatst haar armen om de man heen. Hierna kan de penis in de vagina worden gebracht en kunnen beide partners genieten van heerlijke stimulatie. Maar ook zonder penetratie kan dit standje zeer intiem zijn.

Prostaat Stimulators

Anaal Glijmiddel