3 Beste standjes voor Anale Seks

Vroeger was het genieten van anale seks een groot taboe. Als een stel anale seks uitprobeerde, werd het gezien als een eenmalige ervaring, iets waaraan een vrouw zich overgaf omwille van haar partner, niet omdat ze er echt van genoot. De laatste tijd lijkt het erop dat het scenario zich heeft omgedraaid. Een toenemend aantal koppels voegt anale seks toe aan hun speelboek. En hoewel het niet voor iedereen is, praten meer vrouwen over het plezier dat het hen brengt. Vanwege alle zenuwen en potentiële plezierpunten in en rond de anus, kan anale seks een fijne beleving zijn.

Neem de Tijd

Gerelateerd: Anaaltoys, anaalpluggen, anaalvibrators

De eerste tip is niet zozeer een standje, maar wel heel belangrijk. Of je je nu voor het eerst aan anale seks waagt of je deed het al eerder en je bent gewoon op zoek bent naar een aantal nieuwe manieren voor anaal genot, elk standje maakt anale seks comfortabel, leuk en intiem. Maar voor je start hebben we het belangrijkste advies voor je: anaal genieten betekent dat je lichaam de tijd nodig heeft om op te warmen en te ontspannen, respect voor je partner is dus heel belangrijk. Daarnaast moet je heel veel anaal glijmiddel gebruiken. Als je deze stappen overslaat, kan dit groot ongemak of pijn veroorzaken. En als je de soa-status van je partner niet weet, gebruik dan een condoom!

Banner

Lepeltje Lepeltje

Dit is een geweldig standje voor stellen die nog geen ervaring hebben met anale seks. Waarom? Het is zo comfortabel dat het de spieren van de anus helpt ontspannen, zegt ze. Ga beide in een lepel-stijl liggen. Terwijl je jezelf opkrult, kan je partner langzaam zachtjes naar binnen schuiven of anaal speeltjes gebruiken.

Je partner kan je stevig vasthouden en je oren en nek kussen terwijl je je aanpast aan het gevoel van het anale genot. Dit is een zeer intiem en orgastisch standje, vooral omdat jij of je partner gemakkelijk naar beneden kan reiken en kan spelen met je clitoris of tepels.

Banner

Doggy Style

Als je aan anale seks denkt, denk je waarschijnlijk aan de doggy style-positie, wat makelijk te begrijpen is. De doggy style biedt eenvoudige toegang, controle over de partner die wordt gepenetreerd en een aangename penetratiehoek.

Begin met jezelf op handen en voeten te positioneren en laat je partner achter je knielen, handen op je heupen. Als je klaar bent om te penetreren, laat je partner dan het puntje van zijn penis naar je anus brengen. Vanaf hier kun je je heupen naar voren en naar achteren verplaatsen om de diepte en het ritme te regelen. Hoe dieper je partner gaat, hoe groter de kans dat je A-spot gestimuleerd wordt.

Banner

Cowgirl

Een vaginale cowgirl geeft de vrouw de teugels in handen, en hetzelfde geldt voor de anale seks-versie van deze vrouw-op-top positie. Ga boven je partner zitten met je knieën aan weerszijden van hem. Laat vervolgens je billen langzaam op zijn penis zakken.

Zodra je je comfortabel voelt, begin je te wiegen en te rollen met je heupen totdat je een ritme vindt dat je leuk vindt. Terwijl je beweegt, kan je partner je vagina aanraken of een vibrator ertegen vasthouden. Net als bij een vaginale cowgirl, zal deze anale positie je G-spot stimuleren.

Naast penetratie, zijn er nog genoeg andere manieren om je partner anaal te stimuleren. Lees eens het artikel drie manieren om je partner anaal te stimuleren en wellicht inspireer je jezelf en je partner.

Bekijk verschillende Buttplugs