Anaal voor hem: P-Spot is de nieuwe G-Spot

Anale seks is al lang niet meer voorbehouden aan enkel homoseksuele mannen. Ook hetero (en biseksuele) mannen experimenteren steeds vaker met anale seks. Waar anale seks met je vriendin of vrouw een kleine stap leek, is het ook voor mannen steeds minder een taboe om anaal gepenetreerd worden. Onze openheid en liberaal denken over seks draagt er aan bij dat ook mannen steeds meer hun lichaam gaan ontdekken en ermee experimenteren. Prostaat stimulatie blijkt voor een flink aantal mannen een prettige sensatie te zijn. Dus waarom ook niet? Laten we nou eerlijk zijn, als het geen prettige ervaring blijkt te zijn is het gewoon éénmalig.

Banner

P-Spot versus G-Spot

Waar de hoog gevoelige seksuele zone van de vrouw de G-sport wordt genoemd, hebben we het bij de mannen over de P-spot. Ook de P-spot is een plek die lastig te vinden is en zeker nog niet door iedereen is ontdekt. De P-spot is de plek in de anus waar de prostaat voelbaar is. Prostaat stimulatie kan hier plaatsvinden wanneer de man anaal wordt gestimuleerd. Dat kan op verschillende manieren, zoals met de vingers, anale sextoys en natuurlijk de penis.

Het stimuleren van deze erogene zone bij mannen heeft voor velen een opzwepende werking. Voor sommige mannen kan het zelfs leiden tot een orgasme zonder dat de penis daarbij wordt aangeraakt. Ook kan de stimulatie het orgasme intenser maken en de algehele seksuele ervaring verbeteren. Het orgasme van de man met behulp van P-spot stimulatie kan dus worden bestempeld als het beste orgasme ooit voor hem.

Banner

P-Spot Ontdekken

Als je er over denkt om jouw speciale erogene zone te ontdekken, experimenteer dan eerst eens alleen. Leer jezelf aan hoe het voelt als er iets je anus ingaat. Leer jezelf aan hoe je je kringspier het best kunt ontspannen. Gebruik hierbij bijvoorbeeld je vingers en vergeet niet dat glijmiddel het een stuk makkelijker en prettiger maakt. Als je eenmaal gewend bent dan kun je ook eens experimenteren met een dildo of buttplug.

Om je spot te bereiken ga je na je kringspier in de richting van je penis. De spot zit daar waar je jouw prostaat kunt voelen. De prostaat vind je net boven de penis en voor de blaas. Zorg vooraf altijd dat handen en vingers schoon zijn. Gebruik een condoom wanneer je speeltjes gebruikt om de hygiëne te waarborgen. Een leeg darmstelsel is in elk geval een goed idee. Dit kan door vooraf goed naar de wc te gaan. Ook het gebruik van een anale douche is aan te raden om de anus te reinigen.

Banner

Ken je lichaam

Zorg dus dat je zelf eerst weet hoe het aanvoelt en dat je weet hoe je het best je anus ontspant voor je met een andere persoon gaat experimenteren. Hoer beter jij je lichaam kent, hoe beter je aan je partner aan kunt geven wat hij of zij het beste kan doen. Ook is het handig als je jezelf aan kunt leren hoe je de P-spot stimuleert. Want ook tijdens het masturberen zal het orgasme intenser worden. Misschien hoef je zelfs niet eens meer te masturberen...

Mocht jij na diverse pogingen geen opwinding vinden in het stimuleren van je prostaat, dan is het misschien simpelweg niet jouw ding. Ook niets mis mee! Forceer in ieder geval nooit. Zorg dat je bij elke vorm van anale seks ontspannen bent en wees vooral de eerste keren geduldig. Leer je lichaam kennen. Oefen met het ontspannen van je kringspier en oefen hoe je jouw P-spot zone bereikt en het best stimuleert. Maak er vooral een ontspannen en plezierige ervaring van. Alleen of met een ander!

Welke sextoys je kunt gebruiken om de P-Spot te stimuleren? Bekijk onze top 5 anale sextoys in 5 Tips voor de beste anale sextoys.

Bekijk alle P-Spot Stimulators