3 Manieren om je Partner Anaal te stimuleren

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van anale seks, dan is de eerste stap het krijgen van de juiste tips. Dit omvat alvast het opzij zetten van het stigma en de seksuele folklore rond anale seks. Als je geïntrigeerd bent, ga dan op onderzoek uit zonder angst. Hier zijn enkele realistische tips om je partner anaal te stimuleren en te genieten van een bevredigende seksuele ervaring zonder taboes.

Banner

Gebruik je eigen Lichaam tijdens het voorspel

Niet alle vrouwen en mannen hebben anale seks, maar door het stap voor stap op te bouwen, kan iedereen het leren waarderen. Uiteraard is het nog steeds belangrijk om vooraf aan je partner te vragen of hij of zij ervoor openstaat. Als je groen licht krijgt, kun je bijvoorbeeld leren anaal te vingeren, wat super unieke en bevredigende sensaties biedt. Hierbij hoef je niet gelijk in de anus te stimuleren. Het stimuleren van de kringspier op zich kan al zeer bevredigend werken. Het is bovendien een geweldige manier om je partner op te warmen voor anale seks.

Een andere manier om je eigen lichaam te gebruiken, is het rimmen van de anus. Rimmen betekent zoveel als het stimuleren van de anus met de tong. Dit kan door te likken, te penetreren, te zuigen en te kussen. Het rimmen wordt steeds meer een manier van anale stimulatie voor iedereen. Let wel op dat de anus goed schoon is. Bij voorkeur wordt aangeraden om een beflapje te gebruiken. Dit voorkomt bijvoorbeeld het overbrengen van SOA’s

Banner

Ga verder met Sextoys

Nadat jullie anale stimulatie hebben ervaren met je eigen lichaamsdelen, is het tijd voor de volgende stap. Zoals met de meeste dingen, moet je eerst oefenen. Door te oefenen krijg je niet alleen een idee van de bewegingen en de verschillende standjes, maar het geeft je ook de ruimte om erachter te komen wat goed voelt voor jou en je partner en wat niet. De makkelijkste manier om dit te ontdekken is met behulp van sextoys. Hierbij kan je de stimulatie opbouwen, door steeds een grotere sextoy te gebruiken.

Vooral in het begin kunnen anaal toys nuttig zijn. Toys die je hierbij kunt gebruiken zijn buttplugs, maar ook anaal vibrators. Er zijn zelfs speciale sets die het opbouwen van de anale stimulatie vergemakkelijken. Belangrijk bij het sexperimenteren is ook dat je goed naar elkaar luistert, want net zoals bij vaginale seks draait anale seks om respect! Als je eenmaal de weg weet te vinden in het speelgoed en de hoeveelheid anaal glijmiddel, kun je doorgaan met jullie sexperiment.

Banner

Op verschillende manieren Penetreren

Nadat sextoys tot tevredenheid hebben geleid, kan je je partner natuurlijk ook anaal stimuleren met behulp van penetratie. Voor de hand liggend is hierbij dat een man zijn partner penetreert. Omdat de grootte van de penis van de man één afmeting heeft, kan dit het nodige geduld vergen. Ook hierbij is het respect voor- en het luisteren naar elkaar zeer belangrijk. Alleen als beide partners zich goed voelen bij de penetratie zal dit leiden tot de beste anale ervaring.

Maar het kan natuurlijk ook andersom. Pegging is een steeds bekendere trend in vele slaapkamers. En om een ​​goede reden! Simpel gezegd: pegging betekent iemand anaal bevredigen met een strap-on. In de moderne wereld gaan relaties gepaard met een open communicatie. Als je aan pegging wilt doen, moet je de voor- en nadelen op een veilige manier kunnen bespreken. Pegging gaat niet (altijd) over de baas zijn van de kont van je vriend of vriendin! Het gaat over respect en samen nieuwe, spannende dingen uitproberen in de slaapkamer. Het letterlijk dichterbij elkaar komen.

Anale seks bij hem, komt neer op de juiste P-Spot stimulatie. Lees alles over P-Spot Stimulatie in Anaal voor Hem: P-Spot is de nieuwe G-Spot..

Bekijk verschillende Buttplugs