Ontdekken

Spannender seksleven? 5x Tips voor extra spanning

Als je een relatie hebt is het vast heel erg herkenbaar dat jullie in het begin helemaal losgingen en de seks daarna een beetje is afgenomen. Het wil niet zeggen dat jullie relatie niet meer goed is. Soms heb je gewoon wat extra aandacht nodig voor je seksleven, een soort oppepper om het nieuw leven in te blazen en het spannend te houden. Er zijn talloze manieren om dat te doen. In de nieuwe Pleasure Academy video, maar ook in dit blog, nemen we je mee aan de hand van 5 tips.

1. Pak de Kamasutra erbij

Het kamasutra boek is een van oorsprong Indiaas leerboek over het uitvoeren van seksuele handelingen. Hierin staan dan ook heel veel verschillende standjes. Door te variëren met standjes, houdt je je seksleven spannend. Iedere seksuele handeling zal voelen als een nieuw avontuur. Mocht je het kamasutra boek niet in de buurt hebben, kan je natuurlijk ook het overzicht van onze standjes van de week bekijken. Hier staan meer dan 30 standjes waaruit jullie kunnen kiezen.

2. Bespreek jullie fantasieën

Het seksleven spannend houden, kan ook door een seksuele fantasie van een van de partners uit te laten komen. Het naar elkaar uitspreken van jullie fantasieën kan al heel opwindend zijn. Mocht je dat nou een beetje eng vinden, hebben we een tip: stel het niet uit! Er zal namelijk nooit een perfect moment komen. Om ervoor te zorgen dat het antwoord niet helemaal uit de lucht komt vallen, kun je wel een aanleiding gebruiken.

Gebruik bijvoorbeeld dit filmpje van Pleasure Academy, als aanleiding om over je fantasie te praten. Als het goed zit in jullie relatie, moet je alles kunnen bespreken. Dus fantasieën als tepelklemmen, een trio of wurgseks. Bij het bespreken kan je ook aan je partner vragen wat zijn of haar fantasieën zijn. Samen kunnen jullie dan een lijstje maken en iedere maand een fantasie uit laten komen.

3. Gebruik (BDSM) toys

Deze tip komt vaker voor in onze lijstjes, maar ook hierbij mag hij niet ontbreken. Het gebruik van sextoys moeten jullie als stel namelijk niet zien als een bedreiging maar als een verrijking. Vaak wordt er bij sextoys gedacht aan dildo’s en vibrators, maar er is veel meer dan dat. Zet je zintuigen samen bijvoorbeeld eens op scherp met BDSM toys.

Gebruik eens handboeien, zweepjes, een blinddoek, een halsband, een ball gag of een bondagetouw in de slaapkamer. Wees hierbij niet bang dat je een fetish hebt als je een van deze speeltjes gebruikt. Een fetish is namelijk een fixatie op een voorwerp of object die noodzakelijk is om seksueel bevredigd te raken. De BDSM toys vallen eerder onder kinky. Dit is namelijk alles wat je uitprobeert wat niet binnen de norm valt. Eigenlijk is dat alles behalve het missionaris standje. Stiekem zijn we dus allemaal een beetje kinky.

4. Probeer het op een andere plek

Alles wat niet binnen de norm valt is dus kinky. In dit kader, raden wij ook aan om het een keer op een andere plek te doen dan in bed. Je kunt samen van tevoren bepalen welke plekken jullie het willen doen, maar je kan ook op het moment zelf, in een bepaalde ruimte, je partner helemaal gek maken.

Denk bijvoorbeeld aan de douche of het aanrecht in de keuken. Allemaal plekken die ervoor zorgen dat jullie opgewonden raken van nieuwe prikkels en spanning. Seks hebben op een andere plek kan je ook naar buiten verplaatsen. Zoek bijvoorbeeld eens een rustig plekje op in de duinen. Of in een drukke stad, een steegje waar nooit iemand komt. Extra spanning gegarandeerd, toch?

5. Gebruik een seksschommel

De laatste tip is een combinatie van alle eerdergenoemde tips. En juist daarom verdient de seksschommel een aparte vermelding in dit lijstje. Door een seksschommel te gebruiken, kunnen jullie namelijk allerlei standjes uitproberen. De seksschommel biedt daarbij de mogelijkheid tot het hebben van seks op een andere plek, met een BDSM sextoy.

Misschien denk je nu dat je daar een heel gevaarte voor nodig hebt of een speciale kamer. Maar dat hoeft helemaal niet. De Willie Seksschommel kan je namelijk gebruiken door deze aan de deur te hangen. Hoe dat precies in z’n werk gaat, legt Jamy je uit in bovenstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *