Ontdekken

G-spot vinden? 4x tips voor G-Spot stimulatie

De g-spot: Het is een enigszins mysterieuze plek die door sommige mensen lastig te vinden is. Om deze gelukszoekers een handje te helpen, leggen we in dit blog uit wat de g-spot is, waar hij te vinden is en hoe je deze het beste kunt stimuleren. Hopelijk heeft de g-spot na het lezen van dit blog dan geen geheimen meer voor je.

1. Wat is de G-Spot?

De G-Spot is een van de gevoeligste plekjes in de vagina van de vrouw. Door de G-Spot te stimuleren kan en vrouw dan ook tot een orgasme komen. De G-Spot bevindt zich ongeveer 5 cm diep in de vagina. Je kunt de G-Spot vinden door een vinger in te brengen met de handpalm naar boven. Als je de vinger hebt ingebracht kan je naar boven drukken en voel je een ribbelig en sponsachtig stukje weefsel. Klinkt dit herkenbaar? Gefeliciteerd, dan heb je de G-Spot gevonden! Is het niet herkenbaar, dan moet je het gewoon blijven proberen. Als het goed is zal het stimuleren van de vagina op zich al een opwindende ervaring zijn.

2. De G-Spot stimuleren

Nu je (ongeveer) weet waar de G-Spot zich bevindt, kan je deze ook stimuleren. De meest gangbare manier om de g-spot te stimuleren is door de ‘kom maar hier’ beweging te maken met de vinger. Hierdoor beweeg je automatisch over de G-Spot heen en zal deze gestimuleerd worden. Hierbij kan je het tempo verhogen en verlagen al naar gelang de vrouw dit lekker vindt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om hierbij meerdere vingers te gebruiken. Overigens is de ‘kom hier’ beweging niet de enige manier om de G-Spot te stimuleren. Je kunt de G-Spot ook aantikken alsof je een knopje indrukt. Welke techniek je ook gebruikt, het gaat erom dat het als fijn wordt ervaren hoe de g-spot gestimuleerd wordt.

3. Standjes voor G-Spot stimulatie

Omdat de G-Spot zich dus diep in de vagina bevindt, is het bij standjes voor G-Spot stimulatie belangrijk dat diepe penetratie mogelijk is. Over het algemeen is dit mogelijk als de heupen iets hoger liggen. Je kunt dit doen door een kussentje onder de billen van de vrouw te leggen, of door de benen om het middel van de man te klemmen. Uiteraard kan de man ook de vrouw bij de heupen pakken om diepere penetratie mogelijk te maken. Toch is er een standje dat bij menigeen al favoriet is, mede omdat het zorgt voor diepe penetratie. Ons advies is dan ook, wil je de g-spot optimaal stimuleren; ga voor doggystyle.

Lees ook: 7x de beste standjes voor G-spot stimulatie!

4. G-spot stimulatie met sextoys

Naast je eigen lichaam, kun je natuurlijk ook sextoys gebruiken om de G-Spot te stimuleren. Er zijn namelijk vibrators speciaal vormgegeven om automatisch de G-Spot te vinden. Omdat de vibrators gebogen zijn hoef je deze alleen in- en tegen de G-Spot aan te brengen. Vervolgens doen de vibratiestanden en -patronen hun werk. Uiteraard kan je hierbij zelf ook nog bewegingen maken om de ervaring te intensiveren. 

Ondanks dat het hier misschien simpel uitgelegd staat, blijft de G-Spot een mysterieuze plek. Sommige vrouwen houden er namelijk helemaal niet van om hier gestimuleerd te worden. Het is dan ook belangrijk om altijd naar jezelf of de vrouw die je stimuleert te luisteren. Het gaat immers om haar genot en uiteindelijk haar orgasme.

Article written by Donna van der Kolk

Specialiseerde zich als redacteur per ongeluk in liefde en seks. Wordt blij van pornstars en sex on the beach (de cocktails, for the record) en minder blij van hoeveel essentiële informatie over lichaam en genot niet algemeen bekend is. Schrijft, praat en adviseert er daarom graag over. Is daarnaast allergisch voor verkooppraatjes en katten, maar is nu marketeer met twee katers (drie na een vrijmibo).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *