Ontdekken

Sex onder de douche? 9x Tips voor de Beste Sex in de Douche

Sex op andere plekken in het huis is altijd een goed idee. Het zorgt voor variatie en extra spanning wat een positief effect heeft op jullie sexleven. De badkamer en in het speciaal de douche is voor velen een gedeelte van het huis die behoort tot de favorieten sexplekken. Maar om goede sex in de douche te hebben, is het belangrijk dat je de nodige voorbereidingen treft. Ook rekening houden met een aantal regels, zorgt ervoor dat een sexervaring in de douche de beste wordt. Daarom hieronder negen tips om de beste sex in de douche te beleven.

Tip #1: Bereid je badkamer voor

De plek waar de douche staat is, over het algemeen, de badkamer. En of je nou sex in de douche hebt met je partner of met een scharrel, het is altijd goed om de badkamer schoon gemaakt te hebben. Maar ook allerlei attributen (bijvoorbeeld een wasmand) die eventueel in de weg kunnen staan, kan je voor de gelegenheid op een andere plek zetten. Is je badkamer helemaal schoon en hebben jullie alle ruimte om jullie gang te gaan? Dan is het een goed idee om de sfeer in de badkamer te verhogen. Zet wat kaarsjes aan, op de wastafel en andere plekken in de badkamer. Zorg voor genoeg kaarsjes, zodat je het licht niet meer aan hoeft te doen.

Tip #2: Zorg dat je schoon bent

Als je sex onder de douche hebt, ligt de focus op het hebben van sex. Ga dus niet eerst uitgebreid je haren en je oksels wassen, voordat jullie gaan beginnen. Dit is niet leuk voor je partner en daardoor een flinke moodkiller. Zorg er dus voor dat je al schoon bent voordat je sex onder de douche gaat hebben. Mocht een van beide partners toch nog even de douche nodig hebben om zichzelf op te frissen, sluit als schone partner dan later aan. Op die manier kunnen jullie de focus volledig op elkaar leggen.

Tip #3: Gebruik de Tools

Onder de douche zijn een aantal attributen die je kunt gebruiken om elkaar te stimuleren. Een washand zonder zeep kan bijvoorbeeld zorgen voor stimulatie van de clitoris of tepels. De stof van de washand zorgt er namelijk voor dat de erogene zones net iets anders worden aangeraakt dan een normale hand. Het meest gebruikte attribuut onder de douche is echter de douchekop zelf. Door de straal op verschillende plekken van het lichaam te zetten, zal je intense tintelingen voelen. Een douchkop met verschillende stralen, is hierbij natuurlijk een bijkomend voordeel.

Tip #4: Waterdichte Sextoys

Bij stimuleren met tools denken wij natuurlijk al gauw aan sextoys. Gelukkig zijn er genoeg sextoys die volledig waterdicht zijn. Hierdoor kan je je partner heerlijk stimuleren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je sextoy kapot gaat. Bijkomend voordeel is dat je de sextoy na gebruik direct schoon kunt maken. Er zijn waterdichte sextoys voor haar en waterdichte sextoys voor hem, dus niemand hoeft iets te kort te komen tijdens de sex onder de douche.

Tip #5: Varieer met de Temperatuur

Het handige van de douche is dat je de temperatuur van het water aan kunt passen. Dit is fijn als je je partner wilt plagen met koud water. Het koude water kan je ook gebruiken als jullie een bdsm rollenspel spelen. Gehoorzaamd de onderdanige partner niet naar behoren, dan kan hij of zij letterlijk een koude douche verwachten. Maar het is ook ideaal om de temperatuur van het water naar beneden te kunnen bijstellen als het in de douche steeds heter wordt van opwinding. Kortom, sex onder de douche is ideaal als het gaat om het reguleren van de temperatuur.

Tip #6: Neem de Tijd

Het hebben van sex onder de douche is een vaardigheid die je niet snel onder de knie hebt. Omdat het vaak toch een kleine ruimte is, waar gladheid op de loer ligt is het belangrijk dat je de tijd neemt. Ook het verschil in lengte kan in de douche een hobbel zijn waar jullie overheen moeten stappen. De man moet bijvoorbeeld zijn benen wat verder uit elkaar zetten dan normaal, om zo op dezelfde hoogte als zijn partner te komen. Ondanks dat het misschien wat meer vaardigheden vraagt, is het zeker de moeite waard. De tip die wij hierbij willen meegeven is dan ook: Geef nooit op!

Tip #7: Probeer verschillende standjes

Het niet opgeven begint bij het vinden van het juiste standje. Het eenvoudigste standje is wat ons betreft toch de doggystyle. Voer dit standje net zo uit als je in bed zou doen. Enige tip die we hierbij kunnen geven is, dat jullie iets zachts onder jullie knieën kunnen leggen voor extra comfort. Maar ook de bezoeker is een standje dat je eenvoudig in de douche kunt toepassen. Bij dit standje staan jullie met je gezicht naar elkaar toe. Op deze manier kunnen jullie goed aangeven wat er goed gaat en eventueel beter kan. Welk standje jullie ook kiezen, het is belangrijk dat jullie niet te snel wisselen. Zorg ervoor dat je het standje echt goed onder de knie hebt, voordat je een ander standje probeert. Op deze manier kunnen jullie het standje echt ownen!

Tip #8: Gebruik glijmiddel

Sex in de douche brengt met zich mee dat er veel water over het lichaam stroomt. Dit water kan ervoor zorgen dat het allemaal wat stroever gaat. Om dit tegen te gaan adviseren wij dan ook om glijmiddel te gebruiken. Het beste glijmiddel dat hierbij werkt is glijmiddel op siliconenbasis. Deze tip geldt echter alleen voor stellen die sex hebben zonder condoom. Als je een condoom gebruikt moet je namelijk glijmiddel op waterbasis gebruiken. Wel glijmiddel je ook gebruikt, het bevordert sowieso de ervaring van jullie sex onder de douche.

Tip #9: Gebruik een condoom

Als je dus sex hebt onder de douche met bijvoorbeeld een scharrel of een one night stand, is het heel belangrijk om een condoom te gebruiken. Omdat een condoom dat in contact is gekomen met water kan scheuren is het belangrijk om deze zo droog mogelijk te houden. Een andere manier om het condoom niet te laten scheuren is deze in te smeren met genoeg glijmiddel op waterbasis. Op deze manier gaat het condoom niet schuren en blijft de werking van het condoom gewaarborgd. Gebruik dus een condoom bij sex onder de douche, maar let er wel goed op hoe je het condoom gebruikt!

Heb je al eens sex onder de douche gehad? Of ben je het binnenkort van plan? Welke tip denk je dat jij gaat gebruiken. Laat het ons weten. Mocht je vragen hebben over sex onder de douche, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je adviseren over welke condooms of toys je kunt gebruiken tijdens de sex onder de douche.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *