Ontdekken

Prostaat massage: stimulatie van de P-Spot (de G-spot van de mannen)

Anale seks is al lang niet meer voorbehouden aan enkel homoseksuele mannen. Ook hetero (en biseksuele) mannen experimenteren steeds vaker met anale seks. Waar anale seks met je vriendin of vrouw een kleine stap leek, is het ook voor mannen steeds minder een taboe om anaal gepenetreerd worden. Onze openheid en liberaal denken over seks draagt er aan bij dat ook mannen steeds meer hun lichaam gaan ontdekken en ermee experimenteren. Prostaat massage blijkt voor een flink aantal mannen een prettige sensatie te zijn. Dus waarom ook niet? Laten we nou eerlijk zijn, als het geen prettige ervaring blijkt te zijn is het gewoon éénmalig.

1. Wat is de P-Spot

Waar de hoog gevoelige seksuele zone van de vrouw de G-sport wordt genoemd, hebben we het bij de mannen over de P-spot. Ook de P-spot is een plek die lastig te vinden is en daarom zeker nog niet door iedereen ontdekt. De P-spot is de plek in de anus waar de prostaat voelbaar is. Prostaat massage kan hier plaatsvinden wanneer de man anaal wordt gestimuleerd. Dat kan op verschillende manieren, zoals met de vingers, anale sextoys en natuurlijk de penis.

2. Waar zit de P-Spot

Om je spot te bereiken ga je na de kringspier in de richting van je penis. De spot zit daar waar je jouw prostaat kunt voelen. De prostaat vind je net boven de penis en voor de blaas. Zorg vooraf altijd dat handen en vingers schoon zijn. Gebruik een condoom wanneer je speeltjes gebruikt om de hygiëne te waarborgen. Daarbij is een leeg darmstelsel in elk geval een goed idee. Dit kan door vooraf goed naar de wc te gaan. Ook het gebruik van een anale douche is aan te raden om de anus te reinigen.

3. Wat is prostaat massage

Prostaat massage is eigenlijk hetzelfde als prostaat stimulatie. Door de prostaat te masseren wordt deze automatisch gestimuleerd. Naast dat dit een heerlijk gevoel geeft, is het ook nog eens gezond (maar hierover later meer).

3.1 Hoe werkt prostaat massage

Het masseren van deze prostaat bij mannen heeft voor velen een opzwepende werking. Voor sommige mannen kan het zelfs leiden tot een orgasme zonder dat de penis daarbij wordt aangeraakt. Ook kan de stimulatie het orgasme intenser maken en de algehele seksuele ervaring verbeteren. Het orgasme van de man met behulp van P-spot stimulatie kan dus worden bestempeld als het beste orgasme ooit voor hem.

3.2 Starten met prostaat massage

Als je er over denkt om jouw speciale erogene zone te ontdekken, experimenteer dan eerst eens alleen. Leer jezelf aan hoe het voelt als er iets je anus ingaat. Leer jezelf aan hoe je je kringspier het best kunt ontspannen. Gebruik hierbij bijvoorbeeld je vingers en vergeet niet dat glijmiddel het een stuk makkelijker en prettiger maakt. Als je eenmaal gewend bent dan kun je ook eens experimenteren met anaalkralen of een buttplug.

3.3 Is prostaat massage gezond?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; Ja! Naast dat het masseren of stimuleren van de prostaat een opwindend gevoel geeft, is het ook nog eens gezond. Als je namelijk een keer per maand de prostaat masseert, reinig je als het ware de prostaat. Dit komt omdat er bij het masseren van de porstaat sperma loskomt die hierin opgeslagen zit. Dit zorgt ervoor dat je de prostaat als het ware reset. Naast het loskomen van sperma heeft het masseren van de prostaat ook nog een positief effect op de bloedcirculatie en voorkomt het mogelijke prostaat kanker. Als laatste verhoogt het ook nog eens het aantal zaadcellen in het geproduceerde sperma. Genoeg redenen dus om eens een keer een prostaat massage of stimulatie te proberen.

4. De beste prostaat stimulatoren

De prostaat stimuleren of masseren kan met je vingers, maar het kan natuurlijk ook met speciaal daarvoor ontworpen stimulatoren. Om je een eindje op weg te helpen hebben we hieronder vijf verschillende prostaat stimulatoren op een rijtje gezet. Uiteraard allemaal met een goede ervaring van onze klanten.

4.1 We-Vibe Vector

De We-Vibe Vector is een luxe prostaatstimulator die speciaal gemaakt is om de man eenvoudig een explosief hoogtepunt te laten bereiken. De stimulator heeft een gebogen vorm en is ook zelf te verbuigen, waardoor de prostaat optimaal gestimuleerd wordt. Het onderste gedeelte zorgt ervoor dat ook het perineum van stimulatie voorzien wordt.

Een anonieme inzender was ook te spreken over het gebruik van de app; “De dubbele tril functie geeft een extra stimulans en een super orgasme. De app maakt t handig als je samen boodschappen aan t doen bent en de vector af wilt laten gaan. Dit maakt het extra spannend. Makkelijk schoon te maken en makkelijk in gebruik.”

4.2 Willie Anaalplug met cockring

De Willie anaalplug met cockring is gemaakt van siliconen en is ultra zacht. Met deze sextoy van Willie zorg je ervoor dat je erectie steviger wordt en je orgasme intenser. De Willie anaalplug zorgt voor stimulatie van de prostaat, waardoor je nog meer gestimuleerd wordt en je orgasme zal hierdoor nog intenser worden.

Reviewer Mellanie_773 is in ieder geval razend enthousiast: “Me vriend vond het geweldig, het was even wennen in het begin maar we hadden een top avond !! zeker een aanrader”

4.3 Dream Toys Remote Pleaser anaal vibrator

Met de Dream Toys Remote Pleaser anaal vibrator kan je je prostaat en perineum tegelijkertijd stimuleren. Deze anaal vibrator heeft 9 krachtige vibratiestanden, die je kan bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak voor je partner, maar zeker ook voor jezelf.

“Een geweldig speeltje. Je moet een uit deze klasse hebben, en dit is een aanrader.” is wat Girt-Quake ervaart bij deze Remote Pleaser.

4.4 Anal Fantasy Anaal Toys beginners set

Voor de beginnende prostaat masseur hebben we de Anal Fantasy anaal toys beginners set in het rijtje gezet. Deze set bestaat uit 3 verschillende toys, met een niet al te grote maat. In de set vind je een anaalplug, anaalkralen en een prostaat stimulator.

“Fijne, halfzachte plugjes, mooie kwaliteit. Klein en geschikt om langer te dragen.” Zegt SkinnyLove erover.

4.5 Lelo Loki Wave

De Lelo Loki Wave is een prostaat stimulator met een extra kop voor stimulatie van het perineum. De prostaat stimulator kan op en neer bewegen. Het aantal stimulatie waarmee de prostaat gestimuleerd kan worden is tien. De vibrator is geschikt om de prostaat van de man optimaal te stimuleren.

“Mooi, zacht perfecte kwaliteit zeer sterke motors, kortom Lelo zoals we het gewend zijn” is een veelzeggende review van onze website.

Mocht jij na diverse pogingen geen opwinding vinden in het stimuleren van je prostaat, dan is het misschien simpelweg niet jouw ding. Ook niets mis mee! Forceer in ieder geval nooit. Zorg dat je bij elke vorm van anale seks ontspannen bent en wees vooral de eerste keren geduldig. Leer je lichaam kennen. Oefen met het ontspannen van je kringspier en oefen hoe je jouw P-spot zone bereikt en het best stimuleert. Maak er vooral een ontspannen en plezierige ervaring van. Alleen of met een ander!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *