5 redenen om mooie lingerie te dragen

Kanten bh en jarretel setSeks en lingerie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lingerie is lustopwekkend, stijlvol en beschikbaar voor iedereen in vele prachtige materialen. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je mooie lingerie zou kunnen dragen. Daarom is het tijd om de belangrijkste eens allemaal op te schrijven in de vorm van een mooi lijstje!

#1 Lingerie dragen staat gelijk aan je sexy voelen

Het is algemeen bekend dat het dragen van kleding een sterk effect kan hebben op je gevoelsleven. In het geval van lingerie is dat een krachtig sexy gevoel waardoor je zelfvertrouwen stijgt en de zin in seks toeneemt. Wat je favoriete lingerie setje ook is, als je het aantrekt geeft dat een gegarandeerde sexy boost! 

#2 Lingerie is voorspel

Sexy babydollLangzaam in een erotische sfeer komen, past perfect bij het dragen van mooie lingerie. Alleen al bij het zien van sexy lingerie zal je partner opgewonden raken. Je kan dat opwindende gevoel zolang mogelijk vasthouden door tijdens het voorspel je lingerie zo langzaam mogelijk uit te doen. Als je het nog spannender wil maken, kun je er natuurlijk ook een echte striptease van maken!

#3 Lingerie kan je seksleven weer spannend maken

Lingerie heeft de power om je sexy te voelen en om de seksuele spanning naar nieuwe hoogtepunten te voeren. Daarom is lingerie het perfecte middel om een saai geworden seksleven een nieuwe impuls te geven. Een mooi lingerie setje aantrekken om daarmee je partner te verrassen, zal gegarandeerd de slaapkameractie ten goede komen!

Rode mini jurk#4 Lingerie is er voor iedereen

Kant, zijde, visnet of satijn? Een mini-jurkje, bodystocking of catsuit met open kruis? Of toch liever een sexy stewardessen- of zusteruniform? Voor iedere voorkeur en stemming is er wel lingerie te vinden. En niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen is er spannende lingerie verkrijgbaar.     

#5 Lingerie dragen kan altijd

Je goed voelen in lingerie hoeft niet beperkt te zijn tot alleen de seksmomenten. Je kan je favoriete lingerie onder je outfit dragen op het werk, naar school of tijdens het uitgaan. Dat sexy, zelfverzekerde gevoel kan je dus de hele dag door hebben! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *