Ontdekken

Hoe maak je Anale Seks bespreekbaar?

“Anale seks voor beginners” je leest er vaak over. Maar voordat je met anale seks begint, is er nog een grote stap om te zetten. Het is namelijk in de eerste plaats belangrijk om het bespreekbaar te maken. Niet iedereen staat er namelijk voor open om, op wat voor manier dan ook, anaal gestimuleerd te worden. Het is dan beter om erachter te komen tijdens een rustig gesprek, dan dat je zonder aankondiging de anus ineens stimuleert. Daarom geven we je hieronder enkele tips om anale seks bespreekbaar te maken.

Voel Je Partner Aan

Wat voor relatie je ook hebt, naar mate de tijd vordert leer je je partner steeds beter kennen. Dit is natuurlijk ook seksueel het geval. Tijdens deze ontdekkingsfase merk je of je partner wel of niet open staat om te experimenteren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een ander standje of een andere plek in het huis voor je partner al heel erg experimenteel is. Je kan dit zelf het beste aanvoelen. Mocht je merken/aanvoelen dat je partner klaar is of openstaat voor anale seks, breng het dan eens ter sprake.

Kies Het Juiste Moment

Belangrijk hierbij is om het niet te plannen, dit maakt de druk alleen maar hoger. Als het moment zich ervoor leent, kan je het vanzelf ter sprake brengen. Breng het bijvoorbeeld ter sprake tijdens een romantisch avondje uit, als jullie je seksleven bespreken. Het belangrijkste is dat je de voorkeur van je partner accepteert. Mocht je partner anale seks helemaal niets vinden en moet hij of zij er niks van hebben, ga er dan niet op door. Er zijn genoeg andere manieren om een spannend en lekker seksleven te hebben.

Bouw Het Rustig Op

Mocht het gesprek positief verlopen, heb je een belangrijke stap gezet. Maar neem vervolgens alsnog de tijd. Gelijk de grootste buttplug zonder glijmiddel gebruiken, is hierbij niet de manier. Ook hierbij staat het respect voor je partner bovenaan. Bouw de anale stimulatie dan ook rustig op en verspreid verschillende stappen over een langere periode. Zo kan je het steeds een stukje uitbreiden. Bevalt de volgende stap (nog) niet, ga dan terug naar de vorige stap. Het is namelijk het allerbelangrijkste dat jullie er allebei van genieten.

Hoe je anale seks rustig opbouwt, kun je lezen in drie tips voor de eerste keer anale seks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *