Of het toeval is dat Willie en Willy op dezelfde dag jarig zijn, laten we in het midden. Maar het moge duidelijk zijn dat dit reden is voor een feestje! Daarom staat Koningsdag bij Willie in het teken van de WillieSpelen: oer-Hollandse spelletjes met een sexy twist. En omdat we op 27 april al massaal feestvieren op de rommelmarkt of een van de vele festivals, maken we er een 10-daagse van. 

Speel van 20 tot en met 30 april mee met onze versie van onder andere (cock)ringwerpen, ezeltje-prikje en spijkerpoepen! Bestudeer de standjes en benodigdheden maar vast goed en houd ons instagramkanaal in de gaten, want wat natuurlijk valt er ook wat te winnen...

 

Cockringwerpen:

Als ringwerpen je bekend in de oren klinkt, spreekt cockringwerpen wel tot de verbeelding. Het spelletje (of standje, 't is maar hoe je het ziet) leidt tot hilarische situaties. Want hoe simpel het ook klinkt, een cockring om een penis heen werpen is moeilijker dan je denkt! 

Onderschat het belang van raken niet, want de ring helpt de penis langer stijf te houden. Het is dus zaak dat die er zo snel mogelijk omheen zit.

Tip: gebruik een cockringset en schroef de moeilijkheidsgraad op door van groot naar klein te werpen. En als je die cockringen dan toch aan het werpen bent... wist je dat ze de erectie niet alleen versterken en langer helpen aanhouden, maar dat ze het orgasme ook intenser maken? Geniet ervan!

Cockringen:

 

De Grote Kruiwagen

Een parcours rennen met een kruiwagen in de hand, maar dan net even anders. De kruiwagen is in dit geval namelijk je partner.

Til hem of haar op bij de benen en leg een vooraf samengesteld parcours af door je huis of tuin. Gebruik je omgeving, zoals de bank of trap als hindernisbaan en finish in de slaapkamer. 

Tip: gebruik een partnervibrator of voorbinddildo (ook wel strapon) om tegelijk over de finish te komen ;).

Koppelvibrators:

Ezeltje-Prikje

Of je nou de staart op de juiste plaats moet prikken bij een ezel of een anaalplug op de juiste plaats moet inbrengen bij je partner, het spelletje werkt hetzelfde. De ene partner gaat op handen en voeten zitten, de ander probeert de buttplug raak te prikken nadat-ie een paar rondjes heeft gedraaid om gedesorienteerd te raken.

Natuurlijk kan dat met je ogen dicht, maar een blinddoek of masker is misschien nog wel leuker! 

Tip: speel dit spel voorzichtig en smeer de anus goed in met anaalglijmiddel, zodat je buttplug makkelijk in kunt brengen als je de juiste plek hebt gevonden. Voor een extra fun-element kun je een buttplug met staart gebruiken. Wist je trouwens dat een buttplug bij mannen de p-spot kan stimuleren? Dit wordt ook wel de g-spot voor mannen genoemd. Veel plezier!

Anaalpluggen:

 

Zakhappen

Mínstens zo lekker als koekhappen! Dit spelletje spreekt voor zich, maar toch:

Laat de ene speler geblinddoekt op de grond liggen en laat de andere daar in een squathouding boven hangen. De liggende speler moet proberen raak te happen. Graag wel met je lippen over je tanden. Uiteraard kun je dit ook spelen als er geen man in het spel is. Bijvoorbeeld met een voorbinddildo/strapon.

Tip: gebruik een glijmiddel met smaakje en geef af en toe hints om het iets, ehm, behapbaarder te maken. Als de happende partner de zak eenmaal te pakken heeft, doe de blinddoek dan om bij de andere speler. Door het dragen van een blinddoek worden andere zintuigen namelijk versterkt. Wedden dat dat goed van pas komt als jullie samen genieten van de winst?

Blinddoeken & Maskers:

 

Eilopen

Zaklopen leek ons voor de WillieSpelen iets te gewaagd (en pijnlijk). Dus we hebben er eilopen van gemaakt! Hiervoor heb je wel minstens één vrouwelijke speler nodig. Die brengt een vibrerend ei in en moet een door jullie zelf gekozen wandeling maken of parcours afleggen. De andere partner bestuurt het eitje met een afstandsbediening of app. 

Tip: maak deze wandeling buiten! Vibrerende eitjes zijn heel discrete toys die je makkelijk in het openbaar kunt gebruiken om de g-spot te stimuleren. Maar of normaal blijven lopen en niets laten merken net zo makkelijk is, is aan jullie om uit te vinden.

Vibrerende eitjes:

 

Spijkerpoepen

Voor spijkerpoepen heb je engelengeduld nodig. Onze variant daarop is ook een precisiewerkje is, maar wel een stuk minder frustrerend en een stuk meer de moeite waard. Als je het ons vraagt. Probeer zo snel mogelijk zonder handen op de dildo te gaan zitten en je hebt gewonnen. Omdat je vervolgens met de dildo jezelf kunt stimuleren, krijg je aan het eind van de rit een prijs in de vorm van een orgasme.

Tip: maak een dildo met zuignap vast op een verhoging, zoals een krukje of stoel met glad oppervlak, en smeer hem in met glijmiddel op waterbasis. Met dit spel is poepen niet alleen in het Vlaams, maar ook in het Nederlands een opwindende bezigheid!

Dildo's:

 

Nog een laatste gouden tip: de bestverkochte sextoys!

Of je nu net bent opgewarmd of al bent uitgespeeld met deze (voor)spellen, dit zijn de beste toys om het échte werk mee te spelen. Geschikt voor zowel single players als multiplayers, trouwens. Want wist je dat spelen met een sextoy het seksleven van singles en stellen kan verbeteren? Win-win! 

Best Verkochte Sextoys: