Verleiden

Wat vinden vrouwen lekker in bed? 10x tips om haar optimaal te bevredigen

Wat vinden vrouwen lekker in bed, is een vraag die we vaak krijgen. Omdat alle vrouwen verschillend zijn, is er niet een specifiek antwoord op deze vraag. Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om een vrouw het in bed naar de zin te maken. Om toch een beetje antwoord op de vraag te geven wat vrouwen lekker vinden in bed, hebben we daarom hieronder 10 tips opgesteld. Na het lezen van deze tips denken we dat iedere vrouw in iedere geval aan haar trekken komt in bed.

Tip #1: Wees spontaan

Geplande seks waarbij jullie het standaard programma afspelen is voor niemand leuk. Wees dan ook spontaan en creatief. Doe het op andere plekken in het huis en verrás je partner vooral met een seksueel onderonsje. Neem de touwtjes in handen en de controle over. Maar je kunt natuurlijk ook spontaan de vrouw de controle over jou geven. Waar je ook voor kiest, door spontaan te blijven houden jullie een gevarieerd seksleven. En variatie is iets wat vrouwen zeker lekker vinden in bed.

Tip #2: Voorspel

Als er iets is waar vrouwen niet van houden in bed, is het platte seks zonder opbouw. Steek daarom genoeg tijd en energie in het voorspel en zorg er hierbij zeker voor dat de vrouw minimaal een keer tot een orgasme is gekomen. Neem dan ook de tijd voor het voorspel. Vrouwen vinden het bijvoorbeeld lekker om gestreeld of gezoend te worden. Start het voorspel ook al buiten de slaapkamer, zo zorg je ervoor dat de vrouw zich al gevleid voelt als jullie bijvoorbeeld op de bank zitten. Dit heeft alleen maar een positief effect op het spel ín de slaapkamer.

Tip #3: Kies de juiste vibe

Zoals eerder al benoemt vindt iedere vrouw verschillende dingen lekker in bed. Daarom is het goed om de juiste vibe te kiezen. Als je de vrouw waarmee je seks hebt nog niet zo goed kent, is het goed om vooraf te bespreken waar ze van houdt. Ga je voor een romantische benadering of juist voor een kinky aanpak. Als je daar de juiste balans in weet te vinden, zal iedere vrouw in bed genieten. Let hierbij ook op haar ademhaling en andere geluiden, om te peilen of ze het ook lekker vindt wat je doet.

Tip #4: Kleed langzaam uit

Welke vibe je ook kiest, geen enkele vrouw houdt ervan om binnen een seconde al haar kleren uit te doen. Daarom is het belangrijk om elkaar langzaam uit te kleden. Dit is een belangrijk onderdeel van het voorspel. Het uitkleden van elkaar kan dan ook een sensuele aangelegenheid zijn. Combineer het uitkleden met het zoenen van de lichaamsdelen die zichtbaar worden na het uitdoen van de kleren. Op deze manier tease je de vrouw niet alleen met het ontdoen van je eigen kleren, maar ook met plagerige kusjes op plekken die voor haar zeer opwindend zijn.

Tip #5: Zoek oogcontact

Hoewel het wellicht niet direct voor iedereen voor de hand ligt, is het zoeken van oogcontact erg belangrijk voor een vrouw. Tijdens de seks kunnen de ogen namelijk veel uitstralen. Als jullie beiden genieten, kan je dat zien aan de ogen. Daarom kan het hebben van oogcontact een bevorderlijke invloed hebben op jullie seksuele ervaring. Als jullie indringende blikken elkaar kruizen worden jullie als vanzelf naar elkaar toe getrokken en kunnen jullie overgaan tot een overweldigende zoenpartij.

Tip #6: Maak geluid

Over het algemeen wordt aangenomen dat alleen mannen gekreun in bed waarderen. Maar ook vrouwen vinden het lekker als haar partner geluid maakt in bed. Dit geluid kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Geef bijvoorbeeld complimentjes over haar lichaam. Maar ook het laten merken dat je het lekker vindt in de vorm van kreunen, kan een vrouw opwindend vinden. In goed overleg kan je ook geluid maken in de vorm van dirty talk. Niet iedere vrouw kan dit echter waarderen in bed, daarom is het goed om dit vooraf te bespreken.

Tip #7: Besteed aandacht aan haar orgasme

Zeker vanuit mannelijk oogpunt is dit een tip die je zeer ter harte moet nemen. Tijdens de seks tussen mannen en vrouwen is het namelijk in de meeste gevallen zo dat de vrouw niet is klaargekomen, op het moment dat de man klaarkomt. Tijd voor verandering dus! Vrouwen vinden het uiteraard ook lekker om tot een orgasme te komen.

Stimuleer de vrouw dus op verschillende manieren. Dit kan je natuurlijk met je vingers doen, maar je kunt ook voor orale seks kiezen. Dit is misschien wel de meest intieme manier om een vrouw stimuleren. Omdat het zo intiem is, zal de vrouw ook tot een intenser orgasme komen. Win/win situatie toch?

Je kunt deze tip ook lezen als ‘niet egoïstisch zijn’. Dus ook als je seks hebt als vrouwen onderling, is het belangrijk om genoeg te geven voordat je overgaat tot nemen. Om je partner eerst een orgasme te bezorgen is dan ook altijd een goed uitgangspunt.

Tip #8: Gebruik sextoys

Om aandacht te besteden aan haar orgasme kan je je vingers of je tong gebruiken. Je kunt er echter ook voor kiezen om sextoys te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een sextoy die de vrouw stimuleert met behulp van luchtdruk; de Satsifyer. Maar je kunt ook gaan voor een multifunctionele sextoy als een Moonshake Massager. Hiermee kun je de vrouw niet alleen tot een orgasme brengen, maar ook heerlijk masseren. Als je voor precieze stimulatie wilt gaan, kan je ook de Willie G-spot vibrator gebruiken. Deze vibrator doet precies waar hij voor bedoelt is; de G-Spot stimuleren.

Tip #9: Kies het juiste standje

Wat ook invloed kan hebben op het genot van de vrouw tussen de lakens is het standje. Ondanks dat niet iedere vrouw klaar kan komen van seks met standjes, kan ze er natuurlijk wel van genieten. Je kunt hierbij denken aan standjes waar bij de g-spot wordt gestimuleerd (zoals de flipper). Maar ook een standje waarbij de clitoris tegelijkertijd wordt gestimuleerd met een sextoy (zoals de wilde rit) is zeker een aanrader. Uiteraard heeft iedere vrouw haar eigen favoriete standje, dus is het ook bij deze tip weer raadzaam om te overleggen met de vrouw in kwestie. Op deze manier komen jullie in meerdere opzichten nader tot elkaar. Voor inspiratie kunnen jullie natuurlijk altijd onze standjes pagina bezoeken

Tip #10: Naspel

Het klinkt misschien gek in de oren, maar naspel is misschien net zo belangrijk als het voorspel. Voor vrouwen is het moment na de seks namelijk ook belangrijk. Lekker tegen elkaar aan kruipen en samen nagenieten wordt dan ook als zeer intiem ervaren. En zeg nou zelf, een goede knuffel na de seks is nog nooit iemand slechter van geworden toch? Dus ondanks dat het (zeker ’s avonds) verleidelijk is om na de seks te gaan slapen, is het belangrijk om toch nog even wakker te blijven. En de aandacht aan de vrouw te besteden die zij verdient.

We hopen dat we je met deze tips een heel eind op weg kunnen helpen bij het laten genieten van de vrouw in bed. Ondanks dat het niet als losse tip is genoemd, maar wel veel terug is gekomen bij verschillende tips. Willen we hier alsnog even benadrukken dat een sensuele zoenpartij ook altijd kan rekenen op goedkeuring van de vrouw. Welke tips je ook ter harte neemt, of wat je ook doet om een vrouw te laten genieten in bed. Het gaat er vooral om dat je niet egoïstisch bent. Seks is iets tussen twee personen en deze personen hebben dan ook allebei evenveel recht op lekker seks. Moraal van het verhaal, het is geven en nemen. Maar begin altijd met geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *