Ontdekken

Body to body massage geven? 7x Tips voor een complete body to body massage

Bij een body to body massage denken mensen vaak aan het op elkaar liggen en erotische bewegingen maken. Dit is echter een misvatting. Een body to body massage gaat niet alleen om het geven van een massage met het lichaam. Het gaat misschien nog wel meer om de voorbereiding en de sfeer die je er omheen creëert. Een body to body massage is namelijk een zeer intieme aangelegenheid die je serieus moet nemen. Hoe beter de voorbereiding, hoe beter het resultaat. Daarom hebben we zeven tips op een rijtje gezet voor de ultieme body to body massage.

Tip #1: Zorg voor genoeg handdoeken

Bij deze tip zal je waarschijnlijk denken; genoeg handdoeken? Ja! Genoeg handdoeken. Allereerst heb je handdoeken nodig om je de ondergrond waar je partner op ligt te bedekken. Ook zal je een handdoek nodig hebben om je partner in eerste instantie mee te bedekken. Maar ook voor alle olie die je gebruikt is het handig om genoeg handdoeken in de buurt te hebben. Het kan bijvoorbeeld van het lichaam afglijden. Aan het eind van de massage heb je nog meer handdoeken nodig om elkaar te ontdoen van de heerlijke olie. Kortom, beter te veel dan te weinig handdoeken. Tip: Warm de handdoeken op door ze even op de verwarming te leggen.

Tip #2: Zorg voor de juiste sfeer

Zoals we in de intro al vertelden is het belangrijk om alle om de body to body massage heen goed te regelen. Dit geldt zeker voor de sfeer in de kamer waar je de massage gaat geven. Het eerste wat je hiervoor kunt doen is het licht dimmen of uitzetten. Hierna kan je de kamer extra verlichten met behulp van kaarsen. Je kunt er hierbij voor kiezen om geurkaarsen met feromonen te gebruiken. Door deze kaarsen te gebruiken zullen jullie beide nog opgewondener zijn. Zet tot slot een lekker ontspannen muziekje op. Dit zorgt voor een relaxte sfeer, wat weer een positief effect heeft op de massage.

Tip #3: Begin met je handen

Een body to body massage begint altijd met de handen. Het is namelijk belangrijk dat je partner helemaal op zijn of haar gemak is als de body to body massage daadwerkelijk begint. Masseer het hele lichaam van top tot teen of andersom. Door dit met je handen te doen, kan je de spieren beter masseren. Dit in tegenstelling tot een massage met je eigen lichaam. Sla ook zeker de voeten niet over, een voet massage kan namelijk een hele ontspannende werking hebben.

Tip #4: Gebruik een massager

Het lichaam naar ontspannen sferen masseren hóeft natuurlijk niet alleen met je handen te gebeuren. Je kunt er ook voor kiezen om een zogenaamde massagestaaf te gebruiken. Zo’n massagestaaf heeft een grote siliconen kop aan de bovenkant. Met behulp van vibraties masseert deze massager de speren gemakkelijk los. Hierbij kun je zelf (in samenspraak met je partner) bepalen hoe hard je de vibraties door het lichaam wilt sturen. Een massager is echter niet alleen geschikt voor het masseren. Het apparaat kan er ook voor zorgen dat jij of je partner tot een orgasme komt, maar hierover meer bij tip 7.

Tip #5: Gebruik het lichaam

Als het lichaam van je partner volledig ontspannen is, kan je overgaan tot de body to body massage. Hiervoor kun je je gehele lichaam gebruiken en ook het gehele lichaam van je partner masseren. Je kunt hierbij denken aan het laten glijden van je bovenlichaam over het lichaam van je partner. Maar ook met je benen kan je een heerlijke massage geven. Hoe je ook masseert, of met welk lichaamsdeel, het gaat erom dat je partner geniet. Ook het intiem samenzijn is een belangrijk onderdeel van de body to body massage. Elke aanraking met het lichaam kan op die manier zorgen voor meer opwinding.

Tip #6: Gebruik lang werkende massageolie

Als je bovenstaande tips allemaal meeneemt bij je body to body massage wordt het een lange en intieme massage. Het is dan ook belangrijk om genoeg, maar vooral goed werkende massageolie te gebruiken. Hoe langer de massageolie namelijk werkt, hoe fijner je partner de massage zal ervaren. Daarbij komt dat je niet vaak nieuwe massageolie hoeft te gebruiken. Het gebruik van een nieuwe hoeveelheid massageolie, kan soms namelijk koud op de huid aanvoelen. Dit moet je dus tot een minimum beperken.

Tip #7: Geef je partner een happy end

Door een goede body to body massage te geven, zal je partner extreem opgewonden worden. Het is dan ook logisch om de massage af te sluiten met een happy end. Dit happy end staat natuurlijk voor het orgasme van de partner die gemasseerd wordt. Maar ook een orgasme bij jezelf kan een onderdeel zijn van de body to body massage. Let er wel op dat je dit moment zo lang mogelijk uitstelt. De body to body massage kan namelijk nóg opwindender zijn dan het orgasme zelf. Als je dus te snel een happy end geeft, breng je dit intieme moment tot een einde. Hoe langer je het uitstelt, hoe “vrolijker” het einde zal zijn.

Denk je dat je wat hebt aan de tips om een goede body to body massage te geven? Had je zelf al nagedacht over alles wat er bij een body to body massage komt kijken? Uiteraard is het aan jou en je partner om de body to body massage op een voor jullie fijne manier in te vullen. Bespreek daarom elkaars wensen en laat deze op elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van een heerlijke body to body massage. Er zit niet voor niets twee keer body in deze massage. Het draait om beide lichamen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *