Standje van de Week

Standje van de Week: De Wilde Rit

Het is weer tijd voor het standje van de week! Deze keer een standje waarbij de vrouw in charge is. Zij bepaalt het tempo en heeft de leiding. Om het allemaal nog lekkerder te maken is er bij dit standje een sextoy in het spel. Het standje van deze week is de Wilde Rit. En hoe wild de rit wordt bepalen jullie helemaal zelf en met onderstaande tips.

Het Standje

Bij dit standje gaat de man plat op de grond of op het bed liggen. Vervolgens brengt de vrouw de koppelvibrator in en gaat voorzichtig op hem zitten. De vrouw bepaalt vervolgens het tempo en kan hierbij de vibrator gebruiken voor extra stimulatie. Je kunt er dus voor kiezen om het standje eerst uit te voeren zonder de vibrator aan te zetten. Als jullie opgewarmd zijn kan de vibrator vervolgens ingesteld worden op het juiste standje. Zo worden jullie beiden heerlijk gestimuleerd door de vibrator. Zij bij haar clitoris en g-spot, hij bij de penis. Als dat geen genieten wordt!

De Wilde Rit met sextoys

Voor de wilde rit heb je dus een koppelvibrator nodig. Op de website staan vele koppelvibrators die je kunt bestellen voor de Wilde Rit. Uit het ruime aanbod hebben we er drie voor je uitgelicht. Allereerst de Satisfyer Partner Whale Couples vibrator. Deze koppelvibrator is te bedienen met behulp van de drukknopjes op de vibrator, net zoals bij onze eigen Willie Toys C-Shape Partnervibrator. Deze is volledig waterdicht en kan dus ook onder de douche of in bad jou én je partner de meest intieme momenten geven. Wil je de koppelvibrator liever met je smartphone bedienen? Dan kan je kiezen voor de Satisfyer Double Joy. Deze koppelvibrator is vergelijkbaar met de Partner Whale, maar is dus te bedienen met je smartphone. Wil je helemaal voor een koppelvibrator uit het topsegment gaan? Dan is de We-Vibe Chorus echt iets voor jullie! De We-Vibe chorus wordt namelijk geleverd met een afstandsbediening en oplaadcase. Daarbij kan je de Chorus ook nog bedienen met je smartphone. Een koppelvibrator met alles erop en eraan dus!

Gerelateerde producten:

Willie Toys C – Shape Partner Vibrator
Satisfyer Double Joy (met Bluetooth en App)
We-Vibe Chorus partner vibrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *