Standje van de Week: De Brug
Standje van de Week

Standje van de Week: De Brug

Nieuwe week, nieuw standje! En na de rijder en de wilde rodeo, is het deze week weer eens tijd voor een standje waarbij de vrouw bovenop zit. Toch vergt het deze week wellicht wat meer inspanning om het standje optimaal uit te voeren. De man moet namelijk een brug vormen waarbij het enorm veel kracht vraagt om dit standje vol te houden. Het is dus niet alleen aantrekkelijk omdat je seks hebt met je partner, maar tegelijkertijd is het ook een goede workout!

Het Standje

Hoe het standje werkt, klinkt simpeler dan het is. De man gaat plat liggen en duwt zichzelf vervolgens omhoog met zijn benen en armen op de grond. Als de man zichzelf gepositioneerd heeft, gaat de vrouw over hem heen staan. Vervolgens kan de vrouw gepenetreerd worden doordat de man of de vrouw haar heupen beweegt. De ultieme ervaring is als jullie allebei de heupen bewegen. Klinkt makkelijk hè? Nou nog uitvoeren. Tip voor de variatie: ook de vrouw kan de brug vormen! In dit geval positioneert de man zich tussen haar benen en kan haar op die manier penetreren. Wellicht handig voor de afwisseling bij dit “zware” standje.

De Brug met extra Stimulatie

Als jullie het standje onder de knie hebben, is het altijd goed om het standje uit te breiden. Zoals iedere week raden we ook deze keer weer aan om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het wordt wellicht een beetje eentonig maar een goede tip kan niet vaak genoeg gegeven worden, toch? De andere tip is het gebruik van een vibrerende cockring. Op deze manier kan de man het langer uithouden en wordt de clitoris van de vrouw gestimuleerd. Hierbij kan je de keuze maken in verschillende prijsklassen. Om het voor het eerst uit te proberen is de Willie Cockring een leuk speeltje, als deze bevalt kan je de Satisfyer vibrating ring erbij pakken. Wil je het helemaal goed doen, bestel dan de Hot Octopuss Atom Cockring. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *