Standje van de Week

Standje van de Week: De Grote Kruiwagen

Wat misschien is opgevallen, is dat ieder standje van de week niet alleen iets vraagt van je lenigheid, maar ook van je kracht. Sommige standjes zijn in dat opzicht een ware workout, denk bijvoorbeeld aan de mand en de brug. Zo combineer je het nuttige met het aangename. Deze week is dat ook zeker weer het geval met de Grote Kruiwagen. Misschien wel bij velen een bekend standje, maar hebben jullie het wel eens geprobeerd? Dan is nu de uitgelezen mogelijkheid.

Het standje

Ondanks het hoge workout gehalte, is de uitvoering van het standje niet moeilijk. De vrouw positioneert zich in “opdruk” houding op de grond. Vervolgens tilt de man haar bij de benen op en de workout kan beginnen. Voor zowel hem als haar is dit seksstandje een goede training voor de armen en abs. Tip van de week: Als jullie het standje onder de knie hebben, kunnen jullie proberen te lopen. Een kruiwagen moet natuurlijk vooruit “geduwd” worden, toch?

Spannende Grote Kruiwagen

Deze week hebben we ook weer een tip om het standje uit te breiden. Dit keer gaan we wat meer de bondage kant op; Denk bijvoorbeeld eens om een halsband en/of blinddoek te gebruiken bij het standje. Bij de grote kruiwagen is de man namelijk in een dominante positie. Met een halsband wordt deze rol vergoot. De blinddoek zorgt ervoor dat het voor de vrouw nog spannender is om ergens naartoe te bewegen. Mochten deze artikelen bevallen, kunnen jullie de seks altijd in bed voortzetten met een bed bondage set. Uiteraard is het voor de seks zelf ook weer fijn om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *