Ontdekken

Dit zijn de 5 beste lesbische seksspeeltjes voor stellen

Heb je het over seksspeeltjes voor koppels, dan denkt men vaak aan toys voor heterostellen. Niets mis mee, maar daar heb je bij seks tussen twee (of meer) vrouwen vrij weinig aan. Dus of je nou een lesbisch koppel bent of als heterostel een extra vrouw op visite hebt, doe je voordeel met deze 5 beste lesbische seksspeeltjes.

1. Dubbel genot met de dubbele dildo

De meest voor de hand liggende toy voor seks tussen twee vrouwen, is misschien wel de dubbele dildo. Deze dildo is extra lang en voorzien van twee koppen, zodat jullie tegelijk van dezelfde stimulatie kunnen genieten.

Het fijne van dit speeltje is dat je samen het ritme bepaalt. Als de een harder beweegt, gaat de ander daarin mee. Zo stimuleer je elkaar indirect en geniet je van elkaars bewegingen en genot. Wees gewaarschuwd voor een gezamenlijk orgasme.

2. Multifunctionele massagestaaf

De massagestaaf is voor ieder stel een aanrader. Je kunt er een lichaamsmassage mee geven, erogene zones als tepels mee stimuleren en natuurlijk de clitoris mee verwennen. 

Wat de massagestaaf vooral ideaal maakt als lesbisch seksspeeltje, is dat jullie in sommige standjes, bijvoorbeeld bij het scharen, tegelijk kunnen genieten van de vibrerende massagekop.

Kun je meer inspiratie gebruiken voor standjes om in te scharen? Check het artikel hieronder!

Lees ook: Wat is Lesbisch scharen? 5x tips om te scharen met een vrouw

3. Spelen met een voorbinddildo

Nóg een dildo in de lijst. Vooropgesteld: bij lesbische seks komen vrouwen vaker klaar dan bij heteroseks. We kunnen dus veilig stellen dat een penis geen gemis hoeft te zijn bij seks tussen twee of meer vrouwen. De reden dat deze toy in twee soorten in deze top 5 voorkomt, heeft te maken met de vele aspecten ervan die het een leuke aanvulling maken. 

Denk daarbij niet alleen aan het opgevulde gevoel of het stoten tegen de G-spot, maar ook aan de controle die je hebt als drager of die je uit handen geeft als ontvanger. Voor veel vrouwen is spelen met je onderdanige of juist dominante kant een opwindend onderdeel van het gebruik van een voorbinddildo. Dat maakt het de moeite waard om het eens te proberen.

De meeste voorbinddildo’s draag je met een harnas om je middel. Maar er zijn ook exemplaren die je kunt dragen door ze in je eigen vagina in te brengen. 

Lees ook: Lesbische standjes? 10x de beste lesbische seksstandjes

4. Toys met App

Life hack: eigenlijk kun je iedere sextoy voor vrouwen gebruiken als lesbisch seksspeeltje. We hoeven je vast niet uit te leggen dat je een vibrator die je voor jezelf gebruikt ook kunt gebruiken bij je sekspartner. Maar heb je weleens gedacht aan een sextoy met app?  

Deze bestuur je met je smartphone. Hierdoor kunnen jullie op afstand van elkaar genieten. Vaak kun je daarmee ook zelf patronen maken en dus bepalen wat de ander voelt. Bij toys die via bluetooth verbinden maakt de afstand niet uit en kun je dit zelfs vanaf de andere kant van de wereld doen.

Een goed alternatief is een toy op afstandsbediening, maar daarvoor moet je wel de luxe hebben dat je (seks)partner dicht in de buurt is.

5. BDSM

Je zou niet de enige zijn die bij speeltjes denkt aan vibrators en dildo’s en bij BDSM aan zweepslagen, touwen en schommels. Maar BDSM is veel breder dan dat en net zo laagdrempelig  om te ontdekken als die andere toys. Ook fijn: anders dan de meeste speeltjes, is BDSM is totaal niet gebonden (haha) aan gender of oriëntatie.  

Ben je nieuw in deze wereld, bouw het dan rustig op. Begin bijvoorbeeld met een blinddoek om de andere zintuigen op scherp te zetten. Of gebruik handboeien, zodat je vrij spel hebt of juist beperkt bent in je reactie.

Kiezen jullie ervoor om bijvoorbeeld met zweepjes of plankjes aan de slag te gaan? Bespreek dan vooraf een codewoord voor als het teveel woord. Tip: kies een woord dat niets te maken heeft met bondage of seks. Dit voorkomt eventuele verwarring.

Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie van elkaar genieten. Zie deze toys dus als aanvulling. Samen praten over wat je zou willen proberen en ontdekken is ook al opwindend. Vind je het lastig om dit bij je (bed)partner te introduceren? Lees elkaar eens een erotisch verhaal voor van Shespot en laat het gesprek zichzelf openen. Wie weet welke inspiratie je daar allemaal uit opdoet. Met of zonder speeltjes…

Article written by Donna van der Kolk

Specialiseerde zich als redacteur per ongeluk in liefde en seks. Wordt blij van pornstars en sex on the beach (de cocktails, for the record) en minder blij van hoeveel essentiële informatie over lichaam en genot niet algemeen bekend is. Schrijft, praat en adviseert er daarom graag over. Is daarnaast allergisch voor verkooppraatjes en katten, maar is nu marketeer met twee katers (drie na een vrijmibo).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *