Verleiden

De regels van sexting

Patricia Paay, Jennifer Lawrence, Carice van Houten en Emma Watson: het zijn stuk voor stuk celebrities waarvan het afgelopen jaar naaktfoto’s uitlekten. En terwijl de hele wereld zich vergaapte aan de intieme beelden, laaide de discussie op: ligt de verantwoordelijk bij de vrouwen zelf of juist de verspreiders ervan?

Nu op Pleasure Academy: de ongeschreven regels van sexting
In de nieuwste aflevering van Pleasure Academy bespreken Linda de Munck en Naomi Felesita (bekend van Followyournature.nl) de ongeschreven regels van sexting. Want ben je in een liefdevolle relatie en vinden jullie het leuk om elkaar af en toe een spannende foto te sturen? Let er dan wel op dat je een aantal punten in acht neemt, zodat je jouw kans op het verspreiden ervan minimaliseert.

En wat als jíj een naaktfoto ontvangt? Uiteraard is respect één van de kernwaarden waaruit je zou moeten handelen, maar er zijn nog meer dingen die je kunt doen om de privacy van de persoon in beeld te bewaren. Want vergeet niet: na een aantal cases omtrent naaktfoto’s en video’s is de Nederlandse wetgeving niet meer vergevingsgezind.

Alles over liefde, seks en lust
Bekijk de discussie nu op Pleasure Academy, het YouTube-kanaal van iLOV Magazine. Wekelijks verschijnen hier video’s met de laatste weetjes, trends en discussies op het gebied van liefde seks en lust. Dus vergeet je vooral niet te abonneren. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *