Ontdekken

Buitensex? 8 Tips voor de beste seks in de Buitenlucht

Buitensex, wie heeft er niet over gefantaseerd. Een lekker potje buitensex is in je fantasie vast en zeker een opwindende aangelegenheid. Maar zonder de juiste voorbereiding kan buitensex veel ongemakkelijke momenten teweegbrengen. Daarom hebben we voor jullie acht tips op een rijtje gezet voor de beste buitensex. Want ook bij buitensex geldt; een goede voorbereiding is het halve werk!

Tip #1: Houd het spontaan

De beste sex is spontane seks toch? En dat geldt al helemaal voor buitensex. Plan daarom niet teveel, maar laat het aankomen op het moment zelf. Bespreek bijvoorbeeld wel waar jullie buitensex kunnen hebben, maar zeker niet wanner. Ook als je mooie weersvoorspellingen ziet, moet je niet met je partner afspreken om op die dag, op dat tijdstip, op die plek buitensex te gaan hebben. Waarschijnlijk krijg je bij het lezen van de laatste zin al een heel ongemakkelijk gevoel. Hoe je het dan wel moet doen? Voor jezelf bepalen dat je op een mooie dag je partner wel wilt verleiden. Wandel of rijdt naar een plek die jullie ooit eens hebben besproken en begin doodgewoon aan een romantische wandeling. Door je partner tijdens deze wandeling te verleiden, zal hij of zij gegarandeerd zin in jou krijgen. Zowel voor jou als voor je partner voelt de buitensex niet als gepland en zullen de vonken er vanaf spatten.

Tip #2: Ga niet te ver van huis

Zoals we bij de vorige tip hebben besproken is het belangrijk dat buitensex een spontane actie is. Maar toch is het belangrijk om mogelijke plekken al wel met je partner besproken te hebben, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Bij het oriënteren op spannende plekken is het belangrijk dat je niet te ver van huis gaat voor de buitensex. Hoe langer je onderweg bent, hoe groter namelijk de kans is dat het libido bij een van de partners (of beiden) gezakt is. Aankomen op de buitensex plek zonder zin, is voor niemand leuk toch. Ga daarom niet te ver van huis als het gaat om buitensex. Mochten jullie toch iets langer onderweg zijn, maak dan af en toe een tussenstop om elkaar te verleiden of zelfs stiekem bevredigen.

Tip #3: Kies de juiste plek

Bij de vorige tips hebben we al gezegd, dat het belangrijk is om potentiële plekken vooraf met je partner te bespreken. Zo weten jullie in ieder geval dat jullie je allebei fijn voelen bij de plek voor buitensex. Maar wat is nou een goede plek?

Een goede plek voor buitensex is natuurlijk een plek die goed beschut ligt, enigszins uit de buurt van gangbare wandelroutes, maar toch goed bereikbaar. Plekken waar je hierbij aan kan denken zijn, bossen, duinen of verlaten industrieterreinen (tip: op zondag is daar een stuk minder bedrijvigheid dan doordeweeks). Als je een goede plek hebt gevonden is het vervolgens belangrijk om een kleedje of handdoek mee te nemen. Je weet nooit waar je op komt te liggen en een kleedje maakt je ondergrond een stuk zachter.

Wat je vooral niet moet doen is in het zand gaan liggen sexperimenteren zonder dat je hier een handdoek of kleedje onder hebt gelegd. Maar ook het plaatsnemen op een mierenhoop, bijvoorbeeld in het bos, is niet iets wat je buitensex avontuurtje ten goede komt. Als jullie dus een plek hebben gekozen, let er dan nog even extra goed op wat er op de betreffende plek voor nadelige factoren zijn. Zijn ze er niet? Dan is dit jullie moment!

Tip #4: Draag gemakkelijke kleding

Wij snappen ook wel dat je midden in de winter met gure temperaturen niet buiten met je partner gaat sexen. Dit doe je natuurlijk bij voorkeur in de zomer. De tip om gemakkelijke kleding te dragen is er dan ook eentje die eenvoudig te gebruiken is. En ondanks dat je in de zomer een stuk minder aan hebt, is het toch belangrijk om op een aantal zaken te letten; draag zo min mogelijk kleding met knoopjes, ook riemen zijn geen handige attributen om te dragen als jullie in de buitenlucht sex gaan hebben. Voor vrouwen is het een aanrader om een jurkje te dragen. Deze hoef je niet eens uit te trekken om je door je partner te laten bevredigen.

Nu horen we je denken, waarom geen knoopjes of een riem? Nou, omdat het belangrijk is om tijdens de buitensex je kleding snel uit te kunnen trekken. Maar onderschat ook zeker niet de kracht van het snel aantrekken van kleding. Mochten jullie bijna betrapt worden, is het wel zo handig dat je snel je kleren weer aan kunt trekken toch?

Tip #5: Neem sextoys mee

Net zoals tussen de lakens is het bij buitensex ook altijd een aanrader om een sextoy mee te nemen. Er zijn zelfs genoeg sextoys in pocket- of travel formaat (voor hem & haar). Deze zijn eenvoudig in je tas op te bergen en hebben dezelfde kracht als de grotere varianten. Bij deze tip willen we vooral ook meegeven dat niet alleen stellen buitensex kunnen hebben. Ook in je eentje kan je buitensex hebben, met een sextoy maar natuurlijk ook met je eigen handen. Een masturbatiesessie in de buitenlucht zorgt gegarandeerd voor meer opwinding!

Tip #6: Kies voor een vertrouwde omgeving

Vind je buitensex op een openbare plek toch iets te heftig? Dan kan je ook kiezen voor een wat vertrouwdere plek. Heb je een tuin met genoeg beschutting, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het in je eigen tuin te doen. Hierbij is het wel belangrijk dat je zeker weet dat niemand mee kan kijken. Want voor je het weet kijkt de gluurbuur van verderop mee. Maar ook sex in je eigen auto op een openbare plek is net iets vertrouwder dan op een kleedje ergens in het bos. Kies hierbij voor een donkere verlaten parkeerplaats en jullie moment van genot en spanning kan beginnen. Voordeel van de auto; Je kunt het ook doen als het regent!

Tip #7: Check het Weerbericht

Als je het in een auto doet kun je deze tip laten voor wat die is. Maar als je voor een buitensexplek kiest in de buitenlucht is het belangrijk om tot het laatste moment het weerbericht en buienradar in de gaten te houden. Niemand zit namelijk te wachten op een regenbui op je kop als jullie naar jullie hoogtepunt toe aan het werken zijn. Of juist wel? Kunnen jullie gelijk een miss/mister wet t-shirt contest houden. Wie gaat er winnen?

Tip #8: Schone plek

Misschien wel de belangrijkste tip die we je kunnen meegeven is om de plek waar je het doet, weer achter te laten zoals je hem hebt aan getroffen. Een buitensexsessie kan je natuurlijk beginnen met een romantische picknick waarbij de nodige verpakkingen van eten en drinken opengemaakt worden. Zorg er daarom voor dat je altijd een afvalzakje bij je hebt, die je kunt vullen. Gooi dit zakje onderweg naar huis in een prullenbak en je kunt in alle opzichten voldaan thuiskomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *