Ontdekken

10 jaar Willie.nl: De 10 meest legendarische sextoys

Willie.nl bestaat vandaag 10 jaar en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Daarom maak jij nu kans op 3 legendarische sextoys, als je mee doet met onze winactie. Niet alleen vandaag, maar het gehele jubileumjaar zullen er speciale aanbiedingen en acties voorbij komen. Ook zullen we wat dieper ingaan op de geschiedenis van Willie.nl. Wat ook een terugkerend fenomeen wordt, is “de 10”. Met vandaag voor het eerst: De 10 meest legendarische sextoys.

1. Willie Vibrator

Als eerste beginnen we met onze eigen Willie Vibrator. Dit is de moeder aller sextoys. Het oermodel. Zónder toeters en bellen. Geen fratsen dus en dat scheelt aanzienlijk in de prijs. De vibrator heeft één vibratiestand, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Dus nooit meer dat gepiel met harder en zachter knopjes. Al deze kenmerken zorgen er dan ook voor dat de Willie Vibrator één van de best verkochte vibrators is in de tien jaar dat wij bestaan.

2. Satisfyer Pro 2

Van deze 10 legendarische sextoys, is de Satisfyer Pro 2 degene die wij het kortste in ons assortiment hebben. Dit betekent niet, dat de Satisfyer Pro 2 van deze 10 sextoys het minste verkocht is. Integendeel, de Satisfyer Pro 2 is misschien wel de meest verkochte sextoy van de afgelopen 10 jaar. Hoe dat komt? De revolutionaire luchtdruk stimulatie techniek in combinatie met een aantrekkelijk prijs maakt dit product tot een absolute bestseller. Heb jij deze legendarische toy al in je nachtkastje liggen?

3. We-Vibe

Willie en We-Vibe is in de 10 jaar dat wij actief zijn een onafscheidelijke combinatie. De allereerste vibrator die geschikt is voor koppels. Door de jaren heen is We-Vibe zich blijven ontwikkelen met als absoluut hoogtepunt, de We Connect App. We-Vibe is dan ook de eerste producent waarbij je de vibrator met een app op je smartphone kunt bedienen. Op zoek naar een sextoy waar jullie allebei wat aan hebben? Dan is de We-Vibe zeker een aanrader.

4. Fleshlight

In de 10 meest legendarische sextoys, mag dé sextoy voor hem natuurlijk niet ontbreken: De Fleshlight. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar altijd herkenbaar aan het klassieke zaklamp design. Waar in het begin de Fleshlight Pink Lady de populairste mastubator was, wordt deze de laatste tijd voorbij gestreefd door de Fleshlight Girls Stoya Destroya en Riley Reid. Naast vrouwen zijn er ook Fleshlights met mannelijke intieme delen: De Fleshjacks.

5. Womanizer

Net als Satisfyer is Womanizer ook een merk dat clitoris vibrators met luchtdruk stimulatie maakt. Het grote verschil tussen de Womanizer en de Satisfyer is, dat Womanizer de allereerste producent van de luchtdruk vibrator is. We kunnen dus wel stellen dat Womanizer het sextoy landschap voorgoed heeft veranderd. De gemiddelde vrouw kan namelijk niet meer zonder een clitoris vibrator. Womanizer is daarbij een merk dat hoogwaardige producten maakt van uitstekende kwaliteit. Womanizer is zo overtuigd van hun producten, dat zijn onlangs een orgasme garantie gaven bij aankoop van een van hun producten. Ook de Womanizer is dus met recht een legendarische sextoy!

6. BlowMi

De BlowMi is nog maar kort in het assortiment, maar kan nu al gerekend worden tot een legendarische sextoy. Zeker voor mannen is de BlowMi een sextoy die eigenlijk niet mag ontbreken in de collectie. De BlowMi is namelijk de eerste masturbator met een zuigende werking. Niet zo gek dus dat de BlowMi alle verkooprecords heeft gebroken. Naast de zuigkracht, heeft de BlowMi ook nog een verwarmend effect. Tel daar de vibratiestanden bij op en je zult wel begrijpen waarom de BlowMi in deze lijst staat.

7. De Handige Harry

In de lijst met legendarische sextoys kan een dildo natuurlijk niet ontbreken. En als wij aan een legendarische dildo denken, denken wij aan de Handige Harry. De dildo is realistisch gevormd en dankt zijn naam aan de handige zuignap. Kortom, de dildo heeft alles wat je als vrouw in een dildo zoekt. De realistische vormen simuleren perfect een echte penis en met behulp van de zuignap kan je Harry ook nog eens handsfree gebruiken. Wij snappen dan ook wel, dat de Handige Harry de best verkochte dildo in de afgelopen 10 jaar is!

8. Willie Cockring

Een legendarische Sextoy die ook zeker niet mag ontbreken, is de Willie Cockring. Je kunt je partner helemaal gek maken met deze vibrerende cockring. En voor zo’n lage prijs is dat natuurlijk een koopje. De vibrerende cockring is dan ook populair door z’n prijs, maar zeker ook door z’n daden. De Willie cockring is namelijk ideaal voor stellen. Met de vibrerende bullet kunnen jullie elkaar heerlijk stimuleren. En bij het cowgirl standje, zal de vrouw tot een intens orgasme komen.

9. De Tarzan Vibrator

In ons 10-jarig bestaan is de Tarzan Vibrator jarenlang dé duo vibrator van de website geweest. De Tarzan vibrator zorgt namelijk op drie verschillende manieren voor stimulatie. De draaiende kop stimuleert de g-spot, de vibrerende rabbit, butterfly of dolphin stimuleert de clitoris. Last but not least, zijn er nog de kralen in de schacht die de vaginawand met draaiende bewegingen stimuleren. Met zoveel stimulatiefactoren is het dus niet zo gek dat de Tarzan Vibrator zo populair was. Ondanks dat het aanbod steeds breder en specialistischer wordt, blijft de Tarzan Vibrator een populaire en dus legendarische sextoy. Heb jij er al een (gehad)?

10. De Magic Wand vibrator

Voordat de clitorisstimulatie met behulp van luchtdruk helemaal hot was, werd de Magic Wand Vibrator gezien als dé vibrator voor intense clitoris stimulatie. Dat is niet zo gek, want met de grote kop komt de clitoris volledig in contact met de vibrator. Daarbij komt dat de Magic Wand zeer harde trillingen kan produceren. In de 10 jaar dat Willie.nl bestaat is de Magic Wand vibrator dan ook vaak verkocht. Waar het in het begin vooral ging om de Europe Magic Wand, is de laatste jaren onze eigen My Magic Vibes in populariteit gestegen. Voor welke wand massager ga jij?

This Post Has One Comment

  1. Heidi Vandewiele Reply

    Happy birthday Willie 😍😘Voor mij is Willie’s Tarzan boy Mijn nr 1. Ook de womanizer behoort tot de favorieten. Het zou fantastic zijn om een nieuwe battery man te krijgen 😊 Ideaal voor deze corona tijden, me dunkt 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *