Standje van de Week

Standje van de Week: De Bamboe

Als je bamboe hoort, denk je al snel aan een panda. In dit geval heeft bamboe met iets heel anders te maken. Het is namelijk alweer tijd voor het nieuwe standje van de week. Deze week vergt het standje enige lenigheid. Als het jullie echter lukt, zullen jullie seks hebben zoals jullie nog nooit gehad hebben. Het standje van deze week is: De Bamboe. En dit keer heeft de bamboe weinig te maken met de panda of de bijbehorende punten. Nee, het gaat puur om de seks.

Het standje

Voor het standje hebben jullie een grote ruimte nodig. Denk hierbij aan een groot bed, of op het kleed van de woonkamer. De vrouw gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Vervolgens komt de man bovenop een been van de vrouw zitten, het andere been slaat hij over zijn schouder. Hierna brengt de man zijn penis in en kan beginnen met penetreren. Tip: Ook bij dit standje hebben beide partners de handen vrij, waardoor je elkaar lekker kunt strelen. De man kan bijvoorbeeld tegelijkertijd de clitoris stimuleren om het orgasme van de vrouw intenser te maken.

De Bamboe met een Sextoy

Omdat beide partners de handen vrij hebben, is het ook leuk om een sextoy te gebruiken. Wij denken dan al snel aan een mini vibrator, waarmee de tepels van beide partners gestimuleerd kunnen worden. Ook kan de mini vibrator gebruikt worden om de clitoris te stimuleren. Het zal jullie verrassen, maar ook deze week adviseren we een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *