Fleshjack

Fleshjack

Fleshlight met werelds best verkochte masturbators voor mannen, heeft naast een collectie masturbators van de meest intieme delen van vrouwen nu ook een collectie masturbators met de intieme delen van mannen ontwikkeld, Fleshjack. 

Fleshjacks zijn gemaakt van hetzelfde real feel skin materiaal, zo voelt het niet alleen bijna als het echte mannelijke intieme plekje maar ziet het er ook nog levensecht uit. Sommigen gebruikers beweren zelfs dat het beter voelt dan het echte werk, met verschillende soorten texturen zit er voor elke man wat wils bij.

Fleshjacks gaan jarenlang mee en zijn eenvoudig te reinigen met water, netzoals de welbekende Fleshlights.

 

FLESHJACK MATERIAAL

De sleeve van de Fleshjack masturbator is gemaakt van speciaal Real Feel Super Skin® materiaal. Dit door Fleshlight vervaardigde, unieke, materiaal benaderd het gevoel en ervaring van de menselijke vagina. Tel hier de gevarieerde textuur aan de binnenkant en de zuigkracht bij op en de Fleshlight zorgt voor een unieke masturbatie ervaring. De zuigkracht van de Fleshjack is aan te passen door aan de achterkant van de masturbator te draaien.

 

FLESHJACK SLEEVE STRUCTUUR

Naast de verschillen in Fleshjack Boys, verschilt de structuur aan de binnenkant van de sleeve ook van anderen. Structuren als de Lotus, Fit, Torrid, Dorcel en de Obsession zijn voorzien van verschillende ribbels, knobbels en vormen. Iedere sleeve heeft een andere opbouw en zorgt voor een unieke stimulatie. Daarom is het raadzaam om naast de Fleshjack Boys ook goed te kijken of de structuur je goed bevalt.

 

FLESHJACK REVIEW

Bij het bestellen van een Fleshjack is het belangrijk dat je weet of jouw gekozen Fleshjack ook daadwerkelijk zo goed is als jij denkt. Daarom zijn de meeste productpagina’s van de verschillende Fleshjack voorzien van reviews van gebruikers. Deze reviews zijn uitgebreid, interessant en, het belangrijkste, zeer nuttig. De reviews zijn voorzien van een omschrijving en een beoordeling. Ook wordt de Prijs/Kwaliteit van het product beoordeeld. Met deze reviews kan je dus een goede keuze maken bij het kopen van een Fleshjack.

 

ANALE BEVREDIGING MET DE FLESHJACK

De Fleshjack Ass is speciaal voor mannen gemaakt. De Fleshjack is bilvormig en aan de binnenkant voorzien van een genopte structuur. Door de vorm wordt een realistische anale ervaring gecreëerd. De FleshJack Ass wordt geleverd met een compleet pakket om een optimale ervaring te beleven. Onderdeel van dit pakket is de Fleshlight Shower Mount, een onderdeel om de Fleshlight handsfree te kunnen gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld onder de douche te gebruiken.

 

FLESHJACK VERWARMEN

Wat is er lekkerder dan een Fleshjack? Een Fleshlight die aan de binnenkant verwarmd is! Met de Fleshlight SleeveWarmer™ is dit eenvoudiger dan ooit. Plaats de Fleshjack over de Sleeve Warmer en de sleeve zal binnen 5 minuten een temperatuur van 40 ℃. Op deze manier zal het gebruiken van een Fleshjack nóg realistische worden. Belangrijk om te weten is, dat de Sleeve Warmer alleen bestemd is om de sleeve van een Fleshjack te verwarmen. De Sleeve Warmer gebruiken voor stimulatie van man/vrouw is gevaarlijk en abslouut niet de bedoeling.