Standje van de Week

Standje van de Week: De Overgave

Het is tijd om jezelf over te geven aan je partner. Het is tijd voor het nieuwe standje van de week: De overgave. Dit standje lijkt een beetje op de Tarantula, alleen vergt de Overgave nog net iets meer oefening. Als jullie het standje echter onder de knie hebben, zullen jullie een zeer intense ervaring beleven.

Het standje

De man gaat rechtop zitten met zijn benen wijd en gestrekt. De vrouw gaat op haar rug tussen zijn benen liggen, met haar benen om hem heen. Vervolgens kan de man zijn armen onder haar billen plaatsen en haar naar zich toetrekken. Als hij zijn penis heeft ingebracht, kunnen beide partners heen en weer bewegen. Tip: Laat een van de twee partners het tempo bepalen en actief zijn. Op deze manier kunnen jullie beide het beste genieten.

De Overgave met een Sextoy

Bij de overgave hebben we eigenlijk dezelfde tip als bij de tarantula. Als jullie het standje onder de knie hebben, is het een echte aanrader om de We-Vibe te gebruiken. Naast de We-Vibe kunnen jullie natuurlijk ook jullie bieder handen gebruiken. Zowel de vrouw als de man wordt op deze manier extra gestimuleerd met behulp van vibraties en aanrakingen. Bijkomend voordeel, voor de vrouw, is dat ook de clitoris gestimuleerd wordt. Omdat het standje enige training vergt, raden we zeker ook deze keer weer een beetje glijmiddel op waterbasis aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *