Back to Bed 2021: De beste deals, om lekker te ontspannen! ✅

Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator

Productspecificaties

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB-oplader meegeleverd)
KleurRosé goud
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte16,5 cm
Breedte5 cm
MultispeedJa
SpatwaterdichtJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Best verkocht   Valentijnsdag   Cadeautips voor haar   Luchtdruk Vibrators   Cadeaus tot 50 euro   Vibrator cadeaus   Voor haar  
EAN 4049369015030
Artikel nummer V003261
Handleiding Download Hier
Toon meer Toon minder

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Productomschrijving

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is een luchtdruk vibrator gericht op de stimulatie van de clitoris. De clitoris wordt met de Satisfyer gestimuleerd door luchtdruk pulsaties. De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot.

Clitoris Stimulatie

Door de ergonomische kop om de clitoris te bevestigen, zal de Satisfyer Pro 2 Next Generation met behulp van vacuüm zuigtechniek de clitoris stimuleren. Door de stimulatie met behulp van lucht, is er geen contact tussen de clitoris en de stimulatie kop. 

Stimulatie Patronen

De Satisfyer Pro 2 Next Generation heeft 11 verschillende stimulatie intensiteiten. Door de kleine ronde knop in te drukken zal de Satisfyer 2 Pro Next Generation aan gaan. Met de grote ovale knop kan de stimulatie intensiteit worden opgevoerd. Als de intensiteit op niveau 11 zit, kan deze weer naar beneden worden bijgesteld met de grote ovale knop.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Gebruiken

Wij adviseren de Satisfyer Pro 2 Next Generation met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. De Satisfyer Pro 2 Next Generation is oplaadbaar met een handige USB oplader. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Pro 2 Next Generation te bevestigen met een magneet.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Review

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten