De Willie Outlet ❤ Tot wel -77%!
← Terug
 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Dildo bestellen? Meer dan 170 direct leverbaar!

Dildo Gezocht? Bestel anoniem en discreet bij Willie.nl.

De perfecte dildo vinden

Jouw zoektocht naar een dildo is begonnen op Willie.nl. Waarschijnlijk zal je meer websites en misschien zelfs een prijsvergelijker bezoeken om de beste prijs te vinden. Je kunt je veel moeite besparen door op Willie.nl te blijven en naar een dildo te zoeken. Door gebruik te maken van het navigatiemenu bovenaan de pagina vind je eenvoudig de verschillende dildo categorieën. De verschillende filters op deze categoriepagina’s maken het vervolgens nog eenvoudiger om jouw perfecte speeltje te vinden. Kom je er dan nog niet uit, bel dan Frank van de klantenservice en hij helpt je graag verder.

 

Clitoris- en g-spot-stimulatie

Het online aanschaffen van een dildo kan een aantal vragen oproepen. Veel gehoorde vragen die Frank altijd kundig beantwoord zijn:

• Kan ik een dildo kopen zonder dat de pakketbezorger ziet wat ik heb gekocht?
• Kan ik een dildo ruilen?
• Een dildo alleen is zo saai, wat kan ik nog meer kopen?

 

Hoe wordt de dildo bezorgd?

Een dildo, en elke ander sexspeeltje, wordt in ons magazijn discreet verpakt. Van buiten is niet aan het pakket te zien wat er binnenin zit. De doos is bruin met alleen je adresgegevens erop. Dus geen afbeeldingen van mega dildo’s en wulpse dames (al kunnen we aan onze magazijnmedewerkers wel vragen om deze erop te tekenen).

 

Kan ik een dildo ruilen?

Het ruilen van een dildo gaat eenvoudig en snel. Wij bieden je de mogelijkheid om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van redenen, het artikel terug te sturen. Let er hierbij wel op dat de dildo en verpakking in originele staat zijn, onbeschadigd en ongebruikt zijn. Voor meer informatie over het ruilen van een dildo kan je de klantenservice pagina bezoeken.

 

Combineren met andere sextoys

Wij begrijpen dat een enkele dildo op een gegeven moment gaat vervelen. Onze klanten bestellen, naast dildo’s, vaak een vibrator en voor de partner een cockring. Omdat een dildo een gebruiksvoorwerp is raden wij aan om glijmiddel en toycleaner te gebruiken. Dit verhoogt het genot en verlengd de levensduur van je favoriete speeltje.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van leuke acties en nieuwe producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!