Summer's Coming! Wil jij er een spannende zomer van maken? Dan gaan wij je daarbij helpen! We nemen je de hele zomer mee op "avontuurtjes". We beginnen met "ik ga op reis en ik neem mee" en speciale travel acties. Check out het Willie magazine, onze sexy nieuwsbrieven en de Willie socials: de Willie Instagram

Ik ga op reis en ik neem Mee: Toys in Travelformaat

Als je in de zomer op vakantie gaat is het altijd lekker om een sextoy bij je te hebben. Daarom hebben we een aantal travel size toys voor je bij elkaar gezocht. Welke neem jij mee tijdens je reis?

Safe Sex op vakantie: Durex' Summer

Safety first! Met de producten van Durex zorg je ervoor dat je altijd veilig op pad gaat. Bij Durex heb je heel wat te kiezen, voor welk condoom ga jij?

Experimenteren met Slow Sex

Voorspel is niet alleen een middel om het hoofddoel te bereiken; Het is een ervaring op zich. Met de prodcuten van Slow Sex wordt het voorspel nóg intenser:

Ice Play

Verkoeling in de zomer zijn we allemaal naar op zoek toch? Met deze ice toys kan je deze verkoeling ook in de slaapkamer vinden. Gebruik een ijsjes vibrator of kies een glas dildo die je (ijs)koud kunt maken:

[P-17597]

5 euro cadeau? Meld je aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes Willie.nl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je zult nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie missen! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!