Duik deze zomer de koffer in met Willie! Of je nou op vakantie gaat of thuisblijft, met alle verleidelijke acties op onze summer favorites wordt het hoe dan ook een hete zomer.

De heetste zomerdeals!

Dit zijn dé perfecte toys om samen mee de koffer in te duiken. Lekker voordelig, maar vooral ook gewoon erg lekker!

Toys in travelformaat voor haar

Is vakantie voor jou hét moment voor spetterende seks, maar zit je koffer altijd net te vol om een speeltje mee te nemen? Voor deze toys in travelsizes (voor haar) is zelfs in de volste tassen en koffers nog wel een gaatje te vinden.

Toys in travelformaat voor hem

In elk stadje een ander schatje was nog nooit zo makkelijk als met deze travelsize toys (voor hem)! Deze compacte toys neem je moeiteloos mee op avontuur, waar je ook naartoe gaat.

Stiekem genieten met een eitje

De zon op je huid voelt nog heter, bootje varen wordt nog spetterender en het (all-inclusive) diner wordt nog spicier met een op afstand bestuurbaar vibrerend eitje. Waar je ook naartoe gaat, je kunt ‘m altijd discreet meesmokkelen. Oók in je koffer 😉.  

Ice Play

[V032419]

Nóg lekkerder dan een ijsje om verkoeling te zoeken op een warme dag: ice play! Leg je glazen dildo in de vriezer en geniet van het lekkerste ijsje ooit. 

Safe Sex op vakantie: Durex' Summer

Safety first! Je wil immers geen ongewenste souvenirtjes mee naar huis nemen. Ga daarom veilig op pad met de condooms van Durex. 

Experimenteren met The Pleasure Label

It's about the journey, not the destination! Maak je van voorspel een hete ontdekkingsreis met de producten van The Pleasure Label. Van massageolie tot pillow mist en van tintelende clitorisgel tot vurige massagekaars, maak het zo wild als je wil! 

Duik de koffer in met Willie

De zomer is niet alleen het moment om je koffer in te pakken, maar ook om zelf de koffer in te duiken. Met Willie natuurlijk! 

Van juni tot en met augustus zet Willie alles in het teken van de beste vakantieseks voor jou. Natuurlijk met zomerse toys voor spetterende prijzen, maar ook met tips, inspiratie en advies.

En om jou daarbij nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we benieuwd naar jouw vakantieseksbeleving. Heb je meer zin op vakantie? Neem je weleens een speeltje mee? Heb je op vakantie anders seks dan thuis? Waarom wel of niet? Vul onze enquête in en maak kans op een koffer vol toys t.w.v. €450!

5 euro cadeau? Meld je aan!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Willie.nl? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie. Je ontvangt bovendien direct 5 euro shoptegoed voor je volgende bestelling. Meld je aan!