Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤

Masturbatie

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Orale bevrediging

Een heerlijke blowjob, welke man kan daar nou niet van genieten? Met de blowjob simulators heb je voor zo’n orale bevrediging nu helemaal geen vrouw meer nodig. De masturbators zijn gevormd met ronde lippen en liggen lekker in de hand. Achter deze lippen is een sleeve bevestigd waar de penis in te bevestigen is. Deze sleeve heeft dezelfde vormen en kenmerken van een tong, huig en keel. Dit maakt de blowjob simulators één van de meest realistische ervaring voor orale bevrediging. Het grote voordeel van zo’n masturbator is dat jij helemaal zelf het tempo kunt bepalen. De perfecte blowjob heb je nu dus zelf in de hand.

 

Automatische masturbatie

De meeste blowjob simulators zijn bedoeld als verrijking van het masturberen met de hand. Maar het wordt nog mooier! Binnen dit assortiment masturbators zijn er ook automatische masturbators verkrijgbaar. Hierbij beweegt de Autoblow 2+ op en neer en heeft de Rotator masturbator verschillende draaipatronen. Beide masturbators zijn afgewerkt met een harde kap die je op z’n plek moet houden. Het enige wat je dan nog moet bewegen van je handen, is een vinger om op de bedieningsknoppen te drukken. Als je de juiste stimulatiesnelheid hebt gevonden, kan je ontspannen en wachten tot je tot een heerlijk orgasme komt.