Blowjob simulators

Blowjob machine kopen? Blowjob machines of blowjob masturbators, stimuleren de penis door heerlijke orale bevrediging bij de man te simuleren. Willie.nl heeft een uitgebreid assortiment met de beste en voordeligste simulators. Een blowjob simulator gebruiken kan heel goed met je partner, maar ook alleen! Deze simulators zorgen voor een heerlijk effect wat bijna echt lijkt! Je zult intens gaan genieten dankzij topmerken zoals, Pipedream Products, Autoblow & Dream Toys. Een blowjob simulator bestellen doe je online, discreet en veilig op Willie.nl! Daarbij komt een professionele en snelle klantenservice waar je tijdens werktijden terecht kan.

lees meer

Orale bevrediging met masturbator

Een heerlijke blowjob, welke man kan daar nou niet van genieten? Met de blowjob simulators heb je voor zo’n orale bevrediging nu helemaal geen vrouw meer nodig. De masturbators zijn gevormd met ronde lippen en liggen lekker in de hand. Achter deze lippen is een sleeve bevestigd waar de penis in te bevestigen is. Deze sleeve heeft dezelfde vormen en kenmerken van een tong, huig en keel. Dit maakt de blowjob simulators één van de meest realistische ervaring voor orale bevrediging. Het grote voordeel van zo’n masturbator is dat jij helemaal zelf het tempo kunt bepalen. Mannen hebben de perfecte blowjob nu dus zelf in de hand.

Blow Job Machine

De meeste blowjob simulators zijn bedoeld als verrijking van het masturberen met de hand. Maar het wordt nog mooier! Binnen dit assortiment masturbators zijn er ook automatische masturbators verkrijgbaar. Hierbij beweegt bijvoorbeeld de Autoblow 2+ XT op en neer. De masturbator isafgewerkt met een harde kap die je op z’n plek moet houden. Het enige wat je dan nog moet bewegen van je handen, is een vinger om op de bedieningsknoppen te drukken. Als je de juiste stimulatiesnelheid hebt gevonden, kan je ontspannen en wachten tot je tot een heerlijk orgasme komt.