Hot Octopuss Pocket Pulse - Automatische masturbator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Hot Octopuss
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Sleeve masturbators   Cadeaus voor hem   Luxe cadeaus   Automatische masturbators  
EAN 5060354560594
Artikelnummer V009800

Productomschrijving

De Pocket Pulse is de nieuwste 'Guybrator' van Hot Octopuss. Deze mannelijk masturbator zorgt door middel van trillingen en pulsaties ervoor dat de penis gestimuleerd wordt. Voor mannen met erectieproblemen is deze masturbator perfect, aangezien de Pocket Pulse ook als stimulator gebruikt kan worden. Door het kleine formaat kan je de Pocket Pulse gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

 

Vibraties

De Pocket Pulse gebruikt twee vibrerende motoren die in een tandem diepe en krachtige vibraties leveren. Deze lichte masturbator kan in tegenstelling tot de Pulse III Solo ook gebruikt worden met een strijkende op-en-neer beweging. Dit zal masturbatie tot een hoger niveau brengen. Gebruik de Pocket Pulse met genoeg glijmiddel op waterbasis voor het beste resultaat en meer comfort.

 

Verschil met Pulse III

Maar wat is dan het verschil met de Pulse III? Bij de Pulse III is de 'standaard' op-en-neer handeling niet vereist, je kan de penis in een slappe toestand in de masturbator leggen. De Pocket Pulse maakt gebruik van krachtige vibraties, om de standaard op-en-neer actie te verbeteren.

Verder maakt de Pulse III gebruik van de PulsePlate Technology™, waarmee oscilatie gecreeërd wordt. Het 'tikken' zorgt voor een unieke sensatie. Bij de Pocket Pulse is er geen sprake van oscilatie, maar vibratie. Qua intensiteit verschillen de twee guybrators niet veel, maar de Pocket Pulse is een compactere en lichtere sextoy.

 

Kenmerken Pocket Pulse

De Pocket Pulse is volledig waterdicht, waardoor je ook in de douche, bad of zelfs in een jacuzzi kan genieten van deze heerlijke masturbator. Dankzij het speciale design heeft de Pocket Pulse ook een handige grip, waardoor deze fijn in de hand ligt. In totaal heeft de Pocket Pulse 5 vibratiestanden.

Wij adviseren de Pocket Pulse met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten