Verleiden

Overbrug de orgasme kloof. Dit is waarom vrouwen vaker moeten klaarkomen!

Je leest het goed; vrouwen moeten vaker klaarkomen. Tijdens de seks tussen man en vrouw, krijgt 66 procent van de vrouwen namelijk een orgasme. Bij de mannen is dit 95 procent. Een groot verschil dus, waardoor we kunnen spreken van een ware orgasme kloof. Opvallend detail; als twee vrouwen seks met elkaar hebben, komt de vrouw in 86 procent van de gevallen klaar. De vraag waarom vrouwen vaker klaar moeten komen, is daarmee dus eigenlijk al beantwoord. Want iedereen heeft recht op een heerlijk orgasme. Maar hoe gaan we daarvoor zorgen?

Bekijk hieronder naar de tips van Jamie Joy, om de orgasme kloof te overbruggen:

Slechte gewoonte

Het feit dat mannen vaker klaarkomen dan vrouwen, komt omdat het vroeger het belangrijkste was dat de man klaarkwam. Dit was namelijk een voorwaarde om je voort te planten en op die manier te overleven. Seks werd minder bedreven omdat het lekker was, maar puur om te zorgen voor nageslacht. Tegenwoordig hebben we allang niet meer alleen seks omdat het noodzakelijk is. Aan de gewoonte om alleen de man klaar te laten komen is echter weinig veranderd.

Dit komt omdat seks vooral wordt geassocieerd met penetratie en dit ook als hoofdtaak wordt gezien. Het “probleem” hierbij is echter, dat er maar weinig vrouwen zijn die klaarkomen van penetratie. Als de vrouw tot een orgasme komt, is dat vaak tijdens het voorspel bij orale seks, handwerk of het gebruik van sextoys. Toch schiet het voorspel er vaak bij in, wat dus automatisch bijdraagt voor de orgasme kloof.

Kennis van zaken

Meer energie steken in het voorspel dus. Maar ook tijdens het voorspel is het dan belangrijk dat de partner kennis van zaken heeft. En wie kan deze kennis nou het beste overbrengen dan de vrouw, die gestimuleerd wordt. Het is dan ook helemaal niet gek om te praten met je (seks)partner over het orgasme. Ook tijdens het stimuleren moet je open en eerlijk aan kunnen geven wat je wel en niet lekker vindt.  

Naast vrouwen in een relatie, komen ook single vrouwen minder vaak klaar dan single mannen. Vrouwen blijken dan ook minder te weten over hun eigen geslachtsdeel en orgasme. Daarom is het voor vrouwen ook belangrijk om de eigen vagina te ontdekken met behulp van bijvoorbeeld sextoys. Pas na verschillende manieren van stimulatie zelf te hebben ervaren, kan je het goed en duidelijk overbrengen op een toekomstige partner.

Het is dus belangrijk dat vrouwen én mannen meer leren over het vrouwelijke orgasme, om de orgasme kloof te dichten.

Orgasme garantie

Als we alles op een rijtje zetten, is de rode draad eigenlijk dat de man extra aandacht aan zijn partner moet geven tussen de lakens. Hoe meer tijd je steekt in het voorspel, hoe lekkerder de vrouw de seks zal ervaren en hoe groter de kans is dat zij (ook) klaarkomt.

Naast het voorspel zijn er ook allerlei hulpmiddelen die eraan kunnen bijdragen dat de vrouw tot een orgasme komt. Het merk Womanizer is zelfs zo overtuigd van hun product, dat zij een echte orgasme garantie geven bij aankoop van de Womanizer Premium. Kom je niet tot een orgasme met deze luchtdruk stimulator? Dan geldt de niet goed, geld terug garantie. Met de Womanizer Premium, zou je dus kunnen zeggen dat de orgasme kloof gedicht kan worden!

Wil jij gegarandeerd een orgasme beleven? Dan is nu het moment. Bij bestelling van een Womanizer Premium ontvang je nu namelijk een gratis massager. Ook maak je nu kans op een gratis Womanizer Premium, bij de winactie op onze socials. Reageer op de post op Facebook of Instagram en je maakt automatisch kans op de enige echte Womanizer Premium.

Gerelateerde producten:

Womanizer Premium (rood)
Womanizer Premium (zwart)
Womanizer Premium (wit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *