Standje van de Week

Standje van de Week: De Halve Kruiwagen

Nu de coronamaatregelen steeds verder versoepelen, houden we ook op met het wekelijkse Coronastandje. Maar niet getreurd, het standje van de week is nog steeds iedere woensdag op het magazine te vinden. Deze week een standje dat je wellicht bekend voorkomt. Het lijkt namelijk heel erg op de grote kruiwagen. Het standje van deze week is namelijk: De halve Kruiwagen.

Het Standje

Als jullie de grote kruiwagen onder de knie hadden, is de halve kruiwagen waarschijnlijk een makkie. Bij dit standje houdt de vrouw namelijk een been op de grond. Toch het voor de vrouw alsnog een heerlijke workout. Zij gaat namelijk voor hem op haar knieën zitten en tilt vervolgens een been gestrekt naar achter op. Vervolgens gaat de man op z’n knieën achter haar zitten en houdt haar gestrekte been vast. Vervolgens kan de man het tempo bepalen. Door de houding van de vrouw kan de g-spot optimaal gestimuleerd worden.

De Halve Kruiwagen met Sextoys

Omdat bij dit standje vooral de g-spot aandacht krijgt, kan de vrouw er een extra clitoris vibrator bij gebruiken. Uiteraard adviseren wij her de Satisfyer Pro, een absolute bestseller binnen de clitoris vibrators. Om het standje nóg lekkerder te maken adviseren wij ook een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Voor extra comfort zou de vrouw een kussen kunnen gebruiken. Hierbij kunnen jullie ook kiezen voor een sekskussen, die ook gebruikt kan worden bij andere spannende standjes.

Gerelateerde Producten:

Satisfyer Pro 2
Willie Glijmiddel 150 ml
Opblaasbaar Kussen met Handboeien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *