Ontdekken

Hoe werkt een penispomp? + 4x tips voor het gebruik ervan!

Er gaan veel verhalen over de penispomp. Sommige verhalen zijn waar, maar er zijn ook zeker veel fabeltjes over de penispomp. Maar wat is een penispomp nou eigenlijk, hoe werkt een penispomp nou eigenlijk en wat is het nut van een penispomp? We nemen je in dit blog mee in alle fabels en feiten over de penispomp, zodat je aan het einde weet hoe het precies zit.

1. Wat is een penispomp en hoe werkt het?

Het woord zegt het eigenlijk al, maar een penispomp is een pomp voor de penis. De pomp is voorzien van een (meestal) plastic buis die over de penis wordt geplaatst. Aan de bovenkant van deze buis zit de daadwerkelijke pomp bevestigd. Deze pomp kan handmatig of automatisch zijn. Met behulp van deze pomp wordt de lucht uit de penispomp gezogen. Op deze manier trekt de buis vacuüm.

Dit vacuüm trekken van de koker heeft tot gevolg dat er extra bloed naar de penis stroomt. Het resultaat van het extra bloed naar de penis hangt ervan af of de penis in slappe of stijve toestand in de penispomp is geplaatst. Als de penis in slappe toestand was, zal deze na gebruik van de penispomp stijf zijn. Was de penis al stijf, zal deze extra erectie sterker en krachtiger zijn.

2. Hoe gebruik je een penispomp?

Nu je weet hoe een penispomp werkt, is het ook belangrijk om te weten hoe je een penispomp gebruikt. Er zijn namelijk een aantal handige tips om rekening mee te houden wanneer je een vacuümpomp voor het eerst gaat gebruiken.

2.1 Tip #1: Gebruik de pomp eerst op je handpalm

Bij het eerste gebruik van een penispomp is het verstandig om eerst te kijken hoe deze werkt, zonder dat je deze gelijk om de penis bevestigt. Een goede manier om dit te doen is door de penispomp op je handpalm te zetten. Dit oppervlak zorgt er voor dat de penispomp wordt afgesloten en dus vacuüm kan trekken. Kijk hoe het voelt en hoe je de penispomp moet gebruiken. Denk je dat je het onder de knie hebt? Dan kan je overgaan tot het echte gebruik van de vacuümpomp.

2.2 Tip #2: Gebruik glijmiddel

Omdat onderaan een penispomp een rubberen afsluiting is bevestigd, is het raadzaam om een beetje glijmiddel te gebruiken. Dit kan je over de gehele lengte van de penis smeren of aan de rand van de afsluiting. Hierdoor kan je de penis eenvoudiger inbrengen. Let hierbij wel op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt. Glijmiddel op waterbasis tast de penispomp namelijk niet aan. Op deze manier waarborg je de kwaliteit en werking van de penispomp.

2.3 Tip #3: Gebruik de pomp rustig en staand

Nu je de penis in de vacuümpomp hebt bevestigd is het tijd om de pomp te gaan gebruiken. De ideale positie hiervoor is staand. Dit zorgt ervoor dat het bloed optimaal naar de penis toe kan stromen. Belangrijk bij het gebruik van de penispomp is ook dat je het rustig doet. Bepaal om de zoveel tijd of je het vacuüm trekken van de pomp nog steeds als prettig ervaart. Als dit niet meer het geval is, is het namelijk tijd om de pomp te ontluchten en de penis uit de vacuümpomp te halen.

2.4 Tip #4: Gebruik een Cockring

Om de erectie te behouden is het belangrijk dat er een cockring om de penis en/of het scrotum wordt geplaatst, voordat de penis uit de pomp wordt gehaald. Dit zorgt ervoor dat het extra bloed dat door de pomp naar de penis is getrokken ook in de penis aanwezig blijft. Het makkelijkste is om de cockring al om de penis en/of het scotum te bevestigen, voordat je de penispomp gaat gebruiken. Zeker als de penis slap is, kan de cockring makkelijker om de penis bevestigd worden.

Lees ook: Wat is een cockring? En hoe gebruik je deze?

3. Nadelen van een Penispomp

Bij verantwoord gebruik van een penispomp zitten er eigenlijk geen nadelen aan het gebruik ervan. Toch zijn er wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden bij het gebruik van een penispomp. Als deze punten op jou betrekking hebben, kan het zijn dat je deze als nadelig ervaart.

  • Het helpt niet bij het substantieel vergroten van de penis, hiermee is gelijk het grootste misverstand van een penispomp uit de wereld geholpen. Een penispomp helpt niet bij het vergroten van de penis op de lange termijn. Het is echt bedoelt voor het eenmalige effect. Tot je de penispomp natuurlijk een volgende keer gebruikt.
  • Kan een risico zijn bij gebruik van bloed verdunnende medicijnen, omdat er veel bloed naar de penis wordt gezogen met een vacuümpomp, kan het gebruik een risico zijn als je bloedverdunners slikt. Raadpleeg daarom altijd je huisarts als dit het geval is en pleeg overleg of je een penispomp mag gebruiken.
  • Het kan zorgen voor irritatie aan de penis, mede door de rubberen ring onderaan de penispomp kan een penispomp zorgen voor irritatie aan de penis. Dit is op te lossen door de penispomp te gebruiken met glijmiddel. Dit zorgt voor een betere glijding.

4. Voordelen van een penispomp

Natuurlijk zijn er ook veel voordelen aan het gebruik van een penispomp. De belangrijkste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Zorgt voor een krachtigere erectie, zoals eerder benoemd zorgt het gebruik van een penispomp voor een krachtigere erectie. Door na het gebruik van de penispomp een cockring te dragen, zorg je ervoor dat deze krachtige erectie langer stand houdt.
  • Het helpt bij erectiestoornissen, doordat je met een penispomp bloed naar de penis pompt zal deze hard worden. Ook als je erectiestoornissen hebt is dit het geval. Je wekt dan als het ware je eigen erectie op. Ook hier is het weer belangrijk dat na het gebruik van de penispomp een cockring wordt gebruikt.
  • Kan gebruikt worden naast reguliere behandelingen voor erectiestoornissen, omdat het gebruik van een penispomp een natuurlijke manier is voor het opwekken van een erectie, kan je deze ook gebruiken naast behandelingen met bijvoorbeeld medicijnen.

5. Beste penispompen

Nu je alles weet over penispompen en de werking ervan. Is het misschien ook handig als je een beeld hebt bij de verschillende soorten penispompen. Daarom hebben we de drie beste penispompen hieronder voor je op een rijtje gezet. Hierbij is iedere penispomp verschillend met zijn eigen kenmerken.

5.1 #3: Pleasurelab Cloud Nine pump

Met de Pleasurelab Cloud Nine pump zorg je ervoor dat je penis een maatje groter wordt. Deze penispomp is gemaakt van PVC en siliconen. De pomp is doorzichtig en heeft lengtematen aan de buitenkant gedrukt. Hierdoor kan je dus meten welk resultaat de pomp heeft gehad. 

De Cloud Nine Pump is ook verkrijgbaar in pakketvorm. Hierbij ontvang je naast de penispomp ook nog een masturbatie sleeve en drie cockringen. Bekijk het Cloud Nine Masturbatie Pakket op de website.

5.2 #2 Menzstuff Automatische Penispomp

De Menzstuff Automatische penispomp is gemakkelijk te gebruiken en geweldig om je erectie en prestaties helemaal top te maken. Door het vacuüm dat in de pomp gecreëerd wordt krijg je een stevigere erectie die langer duurt. Mocht de druk te hoog worden, dan kun je deze snel verlagen met het ingebouwde drukventiel.

De automatische penispomp wordt bediend met 2 knoppen. De pomp wordt geleverd met een zachte sleeve voor de opening en maatstreepjes op de transparante pompcilinder waaraan je jouw vorderingen kunt aflezen. 

5.3 #1: Willie Toys Penispomp

Met de Willie Toys penispomp zorg je ervoor dat je penis een maatje groter wordt. Deze penispomp is gemaakt van PVC en siliconen. De pomp is doorzichtig en heeft lengtematen aan de buitenkant gedrukt.

Hierdoor kan je dus meten welk resultaat de pomp heeft gehad. De penispomp is te gebruiken met een handmatige pomp waardoor je de druk op de penis zelf in de hand hebt.

Heb je nu een beter beeld van penispompen en het gebruik ervan? Het is dus ook hartstikke leuk om een penispomp te gebruiken zonder dat je een erectiestoornis hebt. Voor mannen kunnen we wel concluderen dat een penispomp van toegevoegde waarde is. Ben jij al overtuigd? Dan wensen wij je veel plezier met het gebruiken van jouw favoriete penispomp!

This Post Has One Comment

  1. A.hessler Reply

    Ik gebruik een penispomp werkt goed maar nadat ik de cockring heb aangebracht echt de goede maat loop de penis na korte tijd toch weer leeg ik gebruik bloedverdunners zou het daar misschien aan kúnnen liggen graag advies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *