Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ★ Wilde Willie Weken zijn begonnen! SALE ★
About to get wet huisparfum 500ml

About to get wet huisparfum 500ml Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V026278
Merk The Pleasure Label
Categorieën Drogist   Cadeautips voor stellen  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

About to get wet huisparfum 500ml Omschrijving

De Kunst van het Verleiden. Voor sommigen een lastig dingetje. Maar nu: drie keer in de rondte sprayen en iedereen gaat voor de bijl. Get ready for sexy time, baby. Met deze home perfume verandert je huis in een tempel van verleiding. Wie er ook over de drempel stapt, niemand kan weerstand bieden. En dat kan in bepaalde gevallen best handig zijn… Toch? Met hints van basilicum, citroengras, leer en jade.

Beste huisparfum

 

Deze huisparfum spray beschikt net als de massage olie over een perfecte samenstelling van ingrediënten. Basilicum voor een overheerlijke geur en citroengras voor een doses antioxidanten en vitamine E. Surround yourself with sexiness en kijk of jij de verleiding kan weerstaan.

Het perfecte cadeau

 

Producten van The Pleasure Label zijn geschikt voor alles en iedereen. Niet alleen als speciaal cadeau voor uw partner maar ook als huwelijks- of verjaardagscadeau voor vrienden, familie of wie de gelukkige ook mag zijn!

Lees hier de reviews van andere klanten

About to get wet huisparfum 500ml

Anderen bekeken ook