Algemeen

Anale Seks: Hoe voorkom je dat het Pijn doet

Anale seks is nog steeds een taboe en vooral vrouwen hebben het idee dat het vies en pijnlijk is. Terwijl anale seks een bron van vreugde kan zijn voor zowel de ontvanger als de gever. Er zijn steeds meer mannen en vouwen die hierover fantaseren en hiermee willen experimenteren. Daarom bespreken hier graag hoe je ervoor kan zorgen dat anale seks geen pijn doet.

Ontspanning is de key

Anale seks is alleen mogelijk wanneer je helemaal ontspannen bent. Wanneer je niet volledig ontspannen bent zal penetreren moeizaam gaat en kan dit erg pijnlijk zijn. Het is belangrijk dat niet alleen je lichaam volledig ontspannen is, in je hoofd moet je dit ook echt zelf willen. Neem rustig de tijd. Vrouwen hebben langer de tijd nodig om opgewonden te raken dan mannen.

Glijmiddel, heel veel glijmiddel

De anus heeft, in tegenstelling tot de mond of vagina, geen vochtklieren. Het is daarom van belang dat er tijdens anale seks voldoende glijmiddel wordt gebruikt. Willie anaal glijmiddel is op waterbasis en vergroot het plezier in de slaapkamer. Anaal glijmiddel is dikker dan gewone glijmiddel en is daarom geschikt voor anale seks.

Opwarmen met je handen

De kringspier is een ontzettend sterke spier en heeft daarom dus ruim de tijd nodig om op te rekken. Een massage kan hier wonderen verrichten. Masseer eerst alles rondom de anus en ga vervolgens verder naar de bilspleet. Masseer deze van boven naar beneden en andersom. Na de massage kun je langzaam een vinger naar binnen drukken. Wanneer dit goed gaat en prettig aanvoelt, kunt je beginnen met anaal vingeren. Hierdoor wordt de kringspier opgerekt en het zorgt voor ontspanning.

Gebruik hulpmiddelen

Naast anaal vingeren kunnen er natuurlijk ook andere hulpmiddelen worden gebruikt, denk aan anale toys. Buttplugs zijn er in verschillende maten, van klein tot groot. Dit zijn speciale toys die je in de anus kunt stoppen zodat deze oprekt. Begin met de kleinste maat en bouw dit langzaam op naar de grootste.

Geef haar eerst een orgasme

Anaal klaarkomen is lastig en zeker wanneer er alleen anaal gestimuleerd wordt. Ook tijdens anale seks is het dus verstandig om haar clitoraal of vaginaal extra te stimuleren met bijvoorbeeld een clitoris vibrator. Op deze manier wordt het krijgen van een orgasme makkelijker en daarnaast zal de extra stimulatie ervoor zorgen dat ze minder pijn ervaart. 

Gerelateerde producten:

Willie Anaal Glijmiddel
Willie Anaalplug Set
Satisfyer Pro 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *