Standje van de Week

Standje van de Week: De Achterwaartse Rit

Je man de rug toekeren was nog nooit zo lekker. Het standje van deze week is namelijk de achterwaartse rit. De vrouw heeft hierbij de dominante rol en de man kan genieten van haar mooi billen. Wat ons betreft een standje die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Hoe de achterwaartse rit werkt? Lees snel verder.

Het standje

De man gaat op het bed liggen met zijn voeten op de grond. Vervolgens gaat de vrouw op de man zitten, waarbij het belangrijk is dat zij met haar rug naar hem toe zit. De vrouw steunt hierbij met haar voeten op het bed en haar handen op de benen van de man. Vervolgens kan de vrouw het tempo bepalen door op en neer te bewegen. Door de houding van beide partners is het makkelijk om lekker diep te penetreren.

De Achterwaartse Rit met sextoys

De Achterwaartse Rit is dus een standje waarbij de g-spot van de vrouw optimaal gestimuleerd wordt. Daarom is het een aanrader om ook de clitoris te stimuleren. Wij adviseren hierbij een wand massager te gebruiken. Door de lange staaf, kan je alsnog goed rechtop blijven zitten. De grote kop zorgt ervoor dat de clitoris optimaal gestimuleerd wordt. Tip: De massager kan uiteraard ook gebruikt worden bij het voorspel. Bij dit standje adviseren we verder nog een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Have fun!

Gerelateerde Producten:

Willie Toys My Magic Vibes
Willie Toys Glijmiddel
Europe Magic Wand

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *