Fleshlight Girls - Abella Danger - Masturbator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Fleshlight Fleshlight Girls
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Kunstvagina's   Masturbators   Realistische masturbators  
EAN 810476014889
Artikelnummer V026479

Productomschrijving

Met de Fleshlight Girls - Abella Danger everaar je hoe het is om seks te hebben met Abella Danger. De Abella Danger is namelijk een exacte replica van haar vagina. De binnenzijde van deze Fleshlight heeft een unieke structuur. Dit maakt deze Fleshlight tot een Fleshlight collectors item.

FLESHLIGHT STRUCTUUR

Fleshlights hebben een speciale textuur, die de meest realistische vaginale seks sensatie mogelijk maakt. De Abella Danger beschikt over meerdere kamers, met ieder zijn eigen structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de penis optimaal gestimuleerd wordt en een orgamse nooit lang kan uitblijven. Aan het einde van de Fleshlight zit een dop, waarmee je zuigkracht kan creëeren. Draai deze dop open of dicht, zodat de zuigkracht zal toe- of afnemen.

FLESHLIGHT TIPS

Je kan de Fleshlight opwarmen door deze in warm water te leggen. De Fleshlight is gemakkelijk schoon te maken met de speciale toycleaner van Fleshlight. Op deze manier kan je jouw fleshlight weer helemaal schoon maken voor de volgende keer. Ook kan je met de Fleshlight Renewing Poeder gebruiken om je Fleshlight weer als nieuw aan te laten voelen.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten