FleshJack - Colby Keller Lumberjack

{{dealText}}

Productspecificaties

Kleurhuidroze
MateriaalSuperSkin
Lengte25 cm
Diameter3,5 (rekbaar)
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Merk Fleshjack
Categorieën Sextoys   Voor hem   Masturbatie  
EAN 810476012496
Artikelnummer V025550

Productomschrijving

Met de Fleshjack - Colby Keller Lumberjack kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de man van je fantasieën. Deze masturbator komt in een speciaal hiervoor gemaakte koker.

Fleshjack Structuur

Fleshjacks hebben een speciale textuur, die de meest realistische anale seks sensatie mogelijk maakt. De  Colby Keller Lumberjack heeft een smalle ingang, welke heerlijk zal aanvoelen. Hierna zijn er meerder vernauwingen, ribbels en knobbels welke jou intens zullen stimuleren. Dankzij al deze ribbels en knobbels zal Colby Keller jou in extase brengen. Aan het einde van de Fleshjack zit een dop, waarmee je zuigkracht kan creëeren. Draai de dop open of dicht, zodat de zuigkracht zal toe- of afnemen.

Fleshjack Gebruiken

Je kan de Fleshjack opwarmen door deze in warm water te leggen. De Fleshjack is gemakkelijk schoon te maken met de speciale toycleaner van Fleshlight. Op deze manier kan je jouw Fleshjack weer helemaal schoon maken voor de volgende keer. Ook kan je met de Fleshlight Renewing Poeder gebruiken om je Fleshjack weer als nieuw aan te laten voelen.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten