Fleshjack - Allen King Majestic - Masturbator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurhuidroze
MateriaalSuperSkin
Lengte25 cm
Diameter3,5 (rekbaar)
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Merk Fleshjack
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Anus masturbators   Realistische masturbators  
EAN 810476012441
Artikelnummer V025549

Productomschrijving

Met de Fleshjack - Allen King Majestic kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de man van je fantasieën. Deze masturbator komt in een speciaal hiervoor gemaakte koker.

Fleshjack Structuur

Fleshjacks hebben een speciale textuur, die de meest realistische anale seks sensatie mogelijk maakt. De Allen King Majestic heeft een smalle ingang, welke heerlijk zal aanvoelen. Hierna zijn er meerder vernauwingen, ribbels en knobbels welke jou intens zullen stimuleren. Dankzij al deze ribbels en knobbels zal Allen King jou in extase brengen. Aan het einde van de Fleshjack zit een dop, waarmee je zuigkracht kan creëeren. Draai de dop open of dicht, zodat de zuigkracht zal toe- of afnemen.

Fleshjack Gebruiken

Je kan de Fleshjack opwarmen door deze in warm water te leggen. De Fleshjack is gemakkelijk schoon te maken met de speciale toycleaner van Fleshlight. Op deze manier kan je jouw Fleshjack weer helemaal schoon maken voor de volgende keer. Ook kan je met de Fleshlight Renewing Poeder gebruiken om je Fleshjack weer als nieuw aan te laten voelen. 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten