Womanizer - Premium Eco - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalBiolene
Lengte15.5 cm
Diameter3.5 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
BuigzaamJa
Merk Womanizer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4251460603645
Artikelnummer V031089

Productomschrijving

Bewust met het milieu bezig zijn en toch de beste luchtdrukvibrator van Womanizer bestellen? Het kan vanaf nu met de Womanizer Premium Eco. Deze Womanizer is gemaakt van recyclebaar materiaal en heeft een vervangbare accu. Als klap op de vuurpijl steun je met een aankoop van de Womanizer Eco het goede doel; One Tree Planted. Naast deze milieubewuste kenmerken is de Womanizer Premium Eco natuurlijk nog steeds een heerlijke luchtdrukvibrator met 12 verschillende stimulatiepatronen en -snelheden.

Biologisch afbreekbaar materiaal

De Womanizer Premium Eco is in meerdere opzichten milieuvriendelijk. De vibrator is namelijk gemaakt van biolene. Dit is een materiaal op biologische basis en is biologisch afbreekbaar. Daarbij is het product 100% veganistisch en dus ook niet getest op dieren. Door de verwisselbare accu is het speeltje ook eenvoudig uit elkaar te houden en zo optimaal te recyclen.

Innovatieve clitorisstimulatie

Met de speciale Pleasure Air Technology wordt de clitoris gestimuleerd door de Womanizer Premium Eco, zonder dat deze wordt aangeraakt. Dit zorgt voor intense stimulatie en heerlijke orgasmes. Daarbij is de vibrator voorzien van een zogenaamde smart silence technologie. De Womanizer Premium Eco gaat hierbij automatisch aan bij huidcontact. Andersom zal het speeltje ook uitgaan, zodra je deze van de huid afhaalt.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten