Womanizer - Classic 2 - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurZwart / Bordeaux
MateriaalSiliconen
Lengte6 cm
Diameter3 cm
Gewicht500 gram
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Womanizer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4251460615570 Zwart
4251460615587 Bordeaux
Artikelnummer V031670 Zwart
V031671 Bordeaux

Productomschrijving

  • 2 nieuwe kleuren
  • 3 biediningsknoppen
  • 10 intensiteitsniveaus (2 extra t.o.v. Classic 1)
  • Afterglow optie (lagere trilling na orgasme)
  • Gebruikstijd: 180 minuten
  • Oplaadtijd: 120 minuten
  • 41% minder plastic in verpakking

De Womanizer Classic is compleet vernieuwd. De Womanizer Classic 2 is gemaakt van zacht siliconen materiaal en heeft, met 10 trilintensiteiten, 2 intensiteiten meer dan zijn voorganger.

Ook is de Womanizer Classic 2 voorzien van een speciale afterglow optie, die het mogelijk maakt om de intensiteit na het orgasme te verlagen met een simpele druk op de knop.

Afterglow optie

Na een orgasme is de clitoris zeer gevoelig. Bij vroegere edities van de Womanizer moest je hiervoor een aantal keer de - knop indrukken. Dit is vanaf nu verleden tijd! Met de afterglow optie gaat de Womanizer namelijk direct naar de laagste stand.

Door kort op de aan/uit knop te drukken zal de afterglow optie in werking treden. Hierdoor kan je lage trillingen op de clitoris houden en het orgasme verlengen.

Womanizer Classic 2 bedienen

De Womanizer Classic 2 is eenvoudig te bedienen met behulp van drie drukknoppen.

Allereerst is er de aan/uit knop. Druk deze 2 seconde in om de vibrator aan of uit te zetten. Dezelfde knop kan je gebruiken voor de afterglow functie. Druk de knop kort in en de Womanizer Classic 2 zal automatisch naar de laatste trilintensiteit springen.

De 10 trilintensiteiten zijn te bedienen met de + en - knoppen. Druk deze kort in om te schakelen tussen de trilintensiteiten. De + knop zorgt voor een hogere intensiteit en de - knop voor een lagere trilintensiteit. 

Maten stimulatie kop

De Womanizer Classic 2 is te gebruiken in combinatie met alle maten stimulatie koppen. De maten S, M en L zijn dus op de Womanizer Classic 2 te plaatsen. Hierdoor kan je de Womanizer Classic 2 met een passende kop voor jou gebruiken.

Womanizer Classic 2 opladen

De Womanizer Classic is oplaadbaar met behulp van een USB oplader. Het volledig opladen duurt ongeveer 120 minuten. Hierna kan je weer 180 minuten genieten van de heerlijke stimulaties van de Womanizer Classic 2.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten