Willie Toys - Partnervibrator met afstandsbediening

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte8 cm
Diameter1.5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Merk Willie Toys
Categorieën Sextoys   Vibrators   Koppelvibrators   Best verkocht   Cadeaus   Luxe cadeaus   Cadeaus tot 50 euro   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor koppels   C-shape koppelvibrators   Waterdichte vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators  
EAN 8718801923382
Artikelnummer V030606

Productomschrijving

De Willie Toys Partnervibrator met afstandsbediening biedt extra stimulatie van de penis en clitoris tijdens penetratie.

 
  • Stimuleert de vagina, penis en clitoris
  • Geniet samen van 10 vibratiestanden
  • Eenvoudig te besturen met afstandsbediening
  • Afstandsbediening met bereik van 10 meter
  • Vibrator volledig waterdicht (afstandsbediening niet)
  • Gemaakt van lichaamsveilig siliconenmateriaal en ABS
  • Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel

 
Geniet allebei van een extra pleziertje tijdens penetratie. Deze Willie Toys Partnervibrator stimuleert de clitoris, penis en vagina met kietelende vibraties. Bestuur hem tijdens de daad gemakkelijk met bijgeleverde afstandsbediening.

Het smalle deel van de vibrator plaats je in de vagina, zodat deze bij penetratie ook de penis stimuleert. Het bredere deel vibreert tegelijk tegen de clitoris. Zo voelen jullie beiden hoe de trillingen jullie naar een intens, gezamenlijk hoogtepunt brengen.

Kies uit 10 standen, die je zowel met de afstandsbediening als via het apparaat zelf makkelijk met één knop kunt bedienen. De afstandsbediening heeft een bereik van 10 meter. De vrouw kan hem dus ook vast inbrengen en de controle uit handen geven.

De vibrator is gemaakt van lichaamsveilig siliconenmateriaal en ABS en is volledig waterdicht. Dat maakt hem niet alleen makkelijk te reinigen, maar ook geschikt voor gebruik onder de douche. De afstandsbediening is niet waterdicht.

Laad de vibrator op met bijgeleverde usb-kabel. De afstandsbediening bevat 1 23A-batterij.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten