Love is Love, Show your Pride! Vanaf 31 juli vindt 9 dagen lang de Pride Amsterdam plaats. Rondom deze periode hebben wij allemaal te gekke acties om de pride te vieren. Check out het Willie magazine, onze sexy nieuwsbrieven en de Willie socials: de Willie Instagram om op de hoogte te blijven.

Pride Standjes

Je bent vast bekend met de Kama Sutra, en dan weet je ook wel dat die niet heel erg gay is. Gelukkig kom je met wat verbeelding al een heel eind, en zo hebben wij speciaal voor Pride een aantal standjes bedacht onder het motto: voor ieder wat wils!

De Cowboy

De cowboy is een standje voor de mannen onder elkaar. De ene man gaat in kleermakerszit op de grond zetten. Vervolgens gaat de andere man op zijn partner zitten. Hierbij klemt hij zijn benen om de andere partner heen. Hierbij kan de penis anaal ingebracht worden. Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om erotisch op en neer te bewegen waarbij de penis van beide mannen elkaar aanraken.

De Driehoek

De driehoek is een standje waarbij je drie verschillende personen nodig hebt. Om het standje zo uit te voeren als op de afbeelding, gaat de man op bed of op de grond liggen. Vervolgens gaat de ene vrouw op de penis zitten en de andere vrouw boven het gezicht van de man. Op deze manier kan de man haar heerlijk oraal bevredigen. Om de driehoek sluitend te maken, stimuleert de ene vrouw de tepels van de andere vrouw.

De Omhelzing

De omhelzing is een standje waarbij vrouwen elkaar op een innige manier kunnen stimuleren. Beide vrouwen gaan op hun knieën als het ware lepeltje lepeltje zitten. Hierbij kunnen beide vrouwen elkaar stimuleren met de handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stimuleren van billen of clitoris. Maar ook de borsten en andere erogene zones mogen niet worden overgeslagen. Grootste voordeel van dit standje? Je kunt er heerlijk bij zoenen.

Op Schoot

Op schoot is een standje voor de hetero partners. De man gaat op de rand van het bed of van de bank zitten. De vrouw plaatst zichzelf vervolgens over de man heen. Hierbij plaatst zij haar knieën eveneens op de rand van het bed en plaatst haar armen om de man heen. Hierna kan de penis in de vagina worden gebracht en kunnen beide partners genieten van heerlijke stimulatie. Maar ook zonder penetratie kan dit standje zeer intiem zijn.

Show your Pride

De regenboogvlag is een wereldwijd symbool voor de Pride. Hoe leuk is het dan om toys te hebben in deze kleuren. Tijdens de pride week ontvang je extra korting op deze kleurrijke toys. Zit er eentje voor jou bij?

[P-18824]

Double Fun

Elkaar tegelijkertijd stimuleren is ook voor vrouwen mogelijk! Met de dubbele dong stimuleren jullie jezelf tegelijkertijd met dezelfde toy. Door een en weer te bewegen kan je zelfs je partner aan een hoogtepunt helpen. Proberen waard toch?

Experimenteren met Anale Stimulatie

Anale stimulatie is voor iedereen een must try. Zowel mannen als vrouwen kunnen door anale stimulatie tot een orgasme komen. Een goede manier om kennis te maken met anale stimulatie is met behulp van anale toys:

Massage of Stimulatie?

Tijdens de Pride je partner verrassen met een sextoy? Dan is een massagestaaf wellicht een goed idee. De massagestaaf biedt stimulatie- en massagemogelijkheden voor hem en haar. Er zijn zelfs massagers met opzetstukken om de mogelijkheden te vergroten:

Extra sterk

Wat is er veiliger dan seks met een condoom? Seks met een extra sterk condoom! Zeker bij anale seks is het aan te raden om extra sterke condooms te gebruiken. Deze extra sterke condooms zijn zo gemaakt dat ze zorgen voor optimaal gevoel. Een echte win/win situatie dus. Check ze hieronder:

5 euro cadeau? Meld je aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes Willie.nl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je zult nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie missen! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!