We-Vibe - Melt - Clitoris vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk We-Vibe
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators  
EAN 839289007154
Artikelnummer V026471
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

De We-Vibe Melt stimuleert de clitoris met luchtdrukpulsaties en subtiele zuigkracht. Hij is speciaal ontworpen om ook tijdens seks met je partner te kunnen genieten van Pleasure Air technologie. In elke positie.
 
  • Met de beroemde Pleasure Air technologie van Womanizer: wisselt pulserende en masserende luchtdrukgolven af
  • Ligt dankzij het smalle ontwerp niet in de weg als je samen bezig bent
  • 10 standaard vibratiepatronen
  • Koppel Melt aan de We-Connect-app voor meer patronen en besturing op afstand
  • Fluisterstil
  • Volledig waterdicht
  • Oplaadbaar op bijgeleverde kabel
Over de We-Vibe Melt
We-Vibe Melt is de eerste toy die de kracht van We-Vibe combineert met de beroemde en geliefde Pleasure Air technologie van Womanizer. De perfecte afwisseling tussen pulserende  luchtdrukgolven en zachte zuigsimulatie tillen je orgasmes naar een hoger niveau.

Hoewel deze toy gemaakt is om alleen jou te stimuleren, is hij zo ontworpen dat hij ook tijdens seks met een partner gebruikt kan worden. In elke houding. Dankzij het smalle design past de We-Vibe Melt namelijk makkelijk tussen jullie in en ligt hij niet in de weg.

De Melt heeft 10 standen, maar met de gratis app zijn de opties eindeloos. Daarmee kun je bijvoorbeeld je eigen patronen samenstellen en de toy laten besturen door je partner – vanaf de andere kant van de kamer of de andere kant van de wereld.

Deze luchtdrukvibrator is fluisterstil en volledig waterdicht, dus kan ook met je mee in bad. Volledig opgeladen gaat Melt 2 uur mee.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten