Vibrerende glazen anaalplug 10 cm met afstandsbediening

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurmulti
Materiaalglas
Lengte10,5 cm
Diameter2,6 cm
Gewicht159 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Dream Toys Dream Toys - Glamour Glass
Categorieën Sextoys   Anaal vibrators   Sextoys voor hem   Buttplugs   Anaaltoys   Willie Outlet   Sextoys voor haar   Vibrerende buttplugs   Sextoy Outlet  
EAN 8720365101762
Artikelnummer V032832

Productomschrijving

Glazen plugs zijn geweldig. Vibrerende plugs zijn opwindend. Dus waarom zou je die eigenschappen niet combineren in een vibrerende glazen plug! Ideaal en veelzijdig!  
 
Deze Glamour Glass anaalplug is gemaakt van borosilicaatglas dat zeer sterk, niet poreus en veilig voor het lichaam is. De plug heeft een gladde taps toelopende vorm voor gemakkelijk inbrengen en een brede basis. Hij wordt geleverd met 10 vibratiefuncties die eenvoudig bediend kunnen worden op de plug zelf of met de draadloze afstandsbediening.
Glas is geweldig voor temperatuursensaties. Leg je plug in de koelkast of in heet water voordat je hem gaat gebruiken en ervaar het genot van temperatuurspelletjes. Deze plug is IPX7 waterdicht (onderdompelbaar). De vibrerende anaalplug is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. De afstandsbediening bevat een CR2032 batterijtje (inbegrepen).
De bediening is eenvoudig met één knop aan de onderkant van de plug. Bediening via de draadloze afstandsbediening werkt met 2 knoppen.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten