Vacature: Consulent Willie Homeparty

Ben jij enthousiast, open minded en sociaal? En behoren seks en intimiteit tot jouw favoriete gespreksonderwerpen? Kom homeparty’s hosten bij Willie! Dé gezelligste en meest flexibele (bij)baan van het land, waarmee je ook nog eens de orgasmekloof helpt te dichten.

Dit ga je doen

Als consulente geef je toyparty’s bij mensen thuis. Dat houdt in dat je voorafgaand aan de party contact onderhoudt met de gastvrouw over praktische zaken, tijdens de party uitleg geeft over de toys en eventuele vragen beantwoordt, en dat je de bestellingen doorvoert die geplaatst worden. Met jouw aanstekelijke enthousiasme weet je het bovendien altijd gezellig te maken. Je creëert een sfeer waarin iedereen zich op z’n gemak voelt en waar taboes even niet bestaan. En als het even kan, breng je de groep ook graag iets bij. Is het geen nieuwe informatie over toys of het vrouwelijk genotsorgaan, dan wel dat gêne je plezier ondermijnt en dus nergens voor nodig is.

Verder woon je onze consulentendagen bij (die we 3x per jaar houden), houd je je eigen beschikbaarheid bij en denk je mee over promotiemogelijkheden voor de party’s. Daarnaast kun je incidenteel toyparty’s, masterclasses of bingo’s geven op festivals of andere evenementen.

Dit ben jij

 • Minimaal 21 jaar
 • In het bezit van een rijbewijs (met een auto tot je beschikking)
 • Voornamelijk inzetbaar in de weekenden en avonduren
 • Enthousiast en sociaal (met een vlotte babbel en een goed luisterend oor)
 • Op zoek naar een bijbaan in jouw regio waarbij je voor jezelf begint
 • Flexibel inzetbaar
 • Open-minded en niet verlegen als het aankomt op intieme onderwerpen

Daarbij is het handig als je affiniteit hebt met seks(ualiteit), intimiteit, toys en aanverwante thema’s. Jouw kennis daarover deel je graag!

Dit krijg je ervoor terug

 • Een flexibele (bij)baan in jouw regio, waarbij je zelf je beschikbaarheid bepaalt en inplant
 • Gezellig, jonge, gemotiveerde collega’s met veel kennis
 • Alle tools die je nodig hebt om een geslaagde party te geven, inclusief gratis demopakket
 • Goede verdiensten (commissie op basis van je omzet)
 • 30% korting in onze webshop
 • Trainingen en borrels tijdens onze consulentendagen

En dit zijn wij

Willie Homeparty is onderdeel van Willie.nl, een van de grootste erotiekwebshops van het land. Willie.nl valt op zijn beurt weer onder CLS Healthcare, dat het moederbedrijf is achter verschillende grote webwinkels en lifestyleplatformen. Onder CLS Healthcare vallen naast Willie en Willie Homeparty ook Condoomfabriek.nl, verhalenplatform Shespot.nl en meerdere productmerken, waaronder Pleasurelab en The Pleasure Label.

CLS Healthcare richt zich op producten en diensten die te maken hebben met intimiteit en seksualiteit. We zijn ervan overtuigd dat de ruimte om je eigen seksualiteit en voorkeuren veilig te ontdekken, en de vrijheid om daar plezier aan te beleven op jouw manier, een positieve bijdrage leveren aan ieders gezondheid en welzijn. Daarom doen we meer dan alleen spannende producten verkopen. We informeren, inspireren, motiveren en doorbreken tussen alle werkzaamheden door nog weleens een taboe.

Met Willie Homeparty geven we entertainende toyparty’s, vrijgezellenfeesten, bingo’s en masterclasses. Dit doen we zowel bij mensen thuis als op evenementen. We entertainen met een missie: mensen zo goed mogelijk informeren over hun lichaam en genot, zodat ze er het beste uit kunnen halen.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Zowel ons team als onze klanten. Daarom hechten we waarde aan een informele sfeer, open mind en professionele houding.

Interesse? Meld je eenvoudig aan via deze link!