Womanizer x We-Vibe - Silver Delights - Limited Edition

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurZwart / Zilver
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte15.5 cm / 9 cm
Diameter3.5 cm / 2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk We-Vibe Womanizer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Luchtdruk vibrators   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar  
EAN 4251460605816
Artikelnummer V030177

Productomschrijving

De Silver Delights box is een uniek pakket met limited edition sextoys van Womanizer en We-Vibe. Allereerst zit de Womanizer Premium in het pakket. Deze luchtdruk vibrator is de beste luchtdruk vibrator uit het Womanizer assortiment. Daarbij zit ook de We-Vibe tango in het pakket. Deze We-Vibe Tango is de krachtigste bullet vibrator ter wereld. Wat het pakket nog meer uniek maakt is de kleurstelling van de toys. De toys in deze zwart/zilveren uitvoering zijn namelijk in beperkte oplage gemaakt. Wees er dan ook snel bij, want op = op!

Womanizer Premium

De Womanizer Premium is een luchtdruk vibrator die de clitoris stimuleert met de gepatenteerde Pleasure Air Technology. De luchtdruk golven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Verder beschikt deze toy over de nieuwe autopilot functie en de Smart Silence functie. In totaal heeft de Womanizer Premium 12 intensiteitsstanden, die te bedienen zijn met de drukknoppen.

We-Vibe Tango

De We-Vibe Tango is een kleine, maar zeer krachtige mini-vibrator. De Tango levert diepe en intense vibraties, precies waar jij ze wilt. Door het kleine formaat van de vibrator kan je deze overal mee naar toe nemen. Deze vibrator is oplaadbaar, body-safe en 100% waterdicht. Je kan de We-Vibe Tango dus ook meenemen in bad of onder de douche om te genieten. Met de 8 verschillende vibratie standen kan je afwisselen naar wat jij lekker vindt.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten