Seksspeeltjes mee op vakantie? 4 ideeën ter inspiratie

Het is geen geheim dat we tijdens de zomer massaal meer zin hebben in seks. De zon op je huid lijkt wonderen te doen voor je lustgevoelens! Zomervakantie is voor veel mensen dan ook hét moment voor hete avonturen – in bed en daarbuiten. Een simpele en effectieve manier om nóg meer van je vakantie(seks) te genieten, is speeltjes meenemen! Willie deelt met liefde wat ideeën ter inspiratie.

Op de kamer

Overdag de omgeving verkennen, ’s avonds op de hotelkamer elkaar. Grenzen verkennen is immers ook in bed leuk! Veel mensen ervaren op vakantie, in een andere omgeving, iets minder remmingen en dus meer vrijheid. Hoe spannend is het dan om daar samen mee te experimenteren?

1. Grenzen verkennen met bondage
De bondageset van Willie Toys is een ideale introductie in de wereld van bondage. De compacte set is makkelijk mee te nemen en is bovendien nooit overbodig: een touw en masker komen ook buiten de slaapkamer prima van pas op vakantie, toch?

2. Spannend spelletje spelen
Speel je liever wat meer op safe met bijvoorbeeld een kaartspelletje? Verruil pesten, pokeren of klaverjassen dan eens voor een spannend, erotisch kaartspel.

On tour

Vakantie is all about ontspannen. De één doet dat dobberend op het water, de ander door leuke activiteiten te ondernemen in de stad of natuur. Hoe dan ook: een excursie hier en daar hoort erbij op vakantie.

3. T(h)rill seeking met trileitjes.
Tijdens de jeepsafari, zeiltocht, souvenirjacht, hike en zelfs gewoon tijdens het afwassen op de camping is een vibrerend eitje perfect voor wat extra spanning en sensatie. Een slipvibrator of vibrerende slip trouwens ook! Een vibrerend eitje gaat in de vagina voor inwendige stimulatie, een slipvibrator of vibrerend slipje stimuleert de clitoris. Allebei zo klein dat ze in elke tas en koffer passen, allebei door je partner te laten besturen, allebei stiekem en discreet te gebruiken.

Op afstand

Als de ene partner op vakantie of zakenreis gaat en de ander thuisblijft, kan dat voor beiden (maar vaak vooral voor de thuisblijver) best saai zijn. Natuurlijk kun je dan bellen, FaceTimen en een beetje sexten (wel veilig, verantwoord en volgens de regels van sexting graag 😉), maar je kunt ook van je solotrip een gezamenlijk hoogtepunt maken!

4. Appen met het thuisfront
Er zijn verschillende app-bestuurbare speeltjes die je zelfs vanaf de andere kant van de wereld kunt besturen. Sommige geavanceerde modellen zijn zelfs interactief, zodat je elkaars bewegingen kunt voelen! Dus ayo, Milow, hoe hard we je ‘I’m tired of technology, why don’t you sit down on top of me’, ook met je meezingen, dankzij diezelfde technologie kan het dus óók gewoon op afstand.

Shop onze favoriete speeltjes voor op vakantie!