Satisfyer - Viva La Vulva 3 - Oplegvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurroze, groen
Materiaalsilicone, ABS
Lengte7,6 cm
Diameter8,5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Sextoys voor haar   Oplegvibrators  
EAN 4049369043729 (Kleur: Roze)
4049369043712 (Kleur: Groen)
Artikelnummer V034650 (Kleur: Roze)
V034651 (Kleur: Groen)

Productomschrijving

Met de Satisfyer Viva La Vulva 3 ervaar je sensuele clitorisstimulatie! Deze oplegvibrator in een speels design verwent je clitoris met een breed, afgerond oppervlak van lichaamsvriendelijke, hygiënische siliconen. Je hebt de keuze uit 12 vibratiestanden, variërend van zacht tot intens. Dankzij het innovatieve ontwerp blijven de trillingen op het handvat van het product laag, maar worden ze via het brede contactoppervlak bijzonder intensief doorgegeven aan je liefdesplekje. Bovendien ligt het praktische handvat van de lay-on vibrator prettig in de hand, zodat je er veilig en comfortabel gebruik van kunt maken. Visueel is de Viva La Vulva 3 een absolute topper: hij komt naar je toe in een speels visdesign.

Natuurlijk schuwt ook dit visje het water niet: De Satisfyer Viva La Vulva 3 is waterdicht (IPX7) en kan dus ook onder de douche of in bad gebruikt worden. Na uitgebreid genieten met de lay-on vibrator kunnen de ingebouwde batterijen worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten