Satisfyer - Triple Oh - Duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB oplader meegeleverd)
Kleurroze, blauw, roze 
Materiaalsilicone, abs
Lengte24 cm
Diameter5,7 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Duo vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4061504018249 (Kleur: Roze)
4061504018225 (Kleur: Blauw)
Artikelnummer V034250 (Kleur: Roze)
V034251 (Kleur: Blauw)

Productomschrijving

De Satisfyer Triple Oh is een waar multi-talent als het gaat om het verwennen van je hete plekjes. Zowel als rabbit vibrator en als massager weet hij je te verzorgen volgens alle regels van de kunst.
Drie sterke motors brengen de Satisfyer Triple Oh in trilling en jou in extase. Twee van de motors zitten in de schacht en clitorisstimulator, zodat hij je G-spot en clitoris verwent met intense vibraties. Daarbij zorgen 12 vibratieprogramma's steeds weer voor afwisseling. De derde motor zit in de massagekop aan de onderkant, die ook 12 vibratieprogramma's heeft om alle spanning in je lichaam te verlichten - of, als je dat liever hebt, kan hij het gebied rondom je clitoris behandelen. Dankzij de licht spitse vorm kan hij ook heel gericht alle belangrijke plekjes bewerken.

Met zijn oppervlak van zacht aanvoelende siliconen nestelt de Satisfyer Triple Oh zich tegen je aan en is bijzonder zacht voor je huid. Voor maximale ontspanning kun je je de Triple Oh ook in bad of douche gebruiken, want hij is IPX7 waterdicht. Deze Satisfyer is uitgerust met geïntegreerde oplaadbare batterijen en kan dus milieuvriendelijk worden opgeladen. De meegeleverde magnetische USB-laadkabel kan desgewenst worden aangevuld met een standaard 5V-stekker.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten