Satisfyer - Pro 3+ - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

KleurZwart
MateriaalSiliconen
WaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4049369016532
Artikelnummer V026193
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

De Satisfyer Pro 3+ is een enorm krachtige luchtdrukvibrator met een luxe en elegante uitstraling. De luchtdrukvibraties van Satisfyer worden gecombineerd met intense vibraties waardoor jij nog meer gaat genieten!

  • Dubbele clitorisstimulatie dankzij luchtdrukgolven en vibraties
  • 10 Vibratiestanden voor verschillende soorten genot
  • 11 Drukgolf standen om zo je eigen climax te bepalen
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de Satisfyer Pro 3+?

De Satisfyer Pro 3+ maakt gebruik van zowel luchtdruk stimulatie als stimulatie door middel van vibraties. Je plaatst de Satisfyer boven de clitoris en je kunt direct genieten!

Hoe bedien ik de Satisfyer Pro 3+?

Om de luchtdrukvibraties aan te zetten houd je de middelste knop met het aan/uit logo voor 2 seconden ingedrukt. Hierna zet je met deze knop de luchtdruk harder en met de knop erboven de luchtdruk zachter. Wanneer je klaar bent met de luchtdruk, houd je de middelste knop weer 2 seconden ingedrukt en dan zal deze uitgaan.

Voor de vibraties moet je de knop met het losse golfje voor 2 seconden indrukken. Druk hierna op dezelfde knop om te veranderen van vibratiestand. Houdt de knop voor 2 seconden ingedrukt om deze ook weer uit te zetten.

De Satisfyer Pro 3+ is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Satisfyer Pro 3+ op?

De Satisfyer Pro 3+ is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Pro 3+ te bevestigen met een magneet.

Hoe maak ik de Satisfyer Pro 3+ schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Satisfyer Pro 3+ eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Het is bij de Satisfyer pro 3+ niet nodig om glijmiddel te gebruiken aangezien de toy niet ingebracht wordt. Wil jij toch gebruik maken van glijmiddel dan adviseren wij de Satisfyer met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd. 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten